Dedesinin istismarına uğradığını açıklayan Son Yaz'ın Yağmur'u Hafsanur Sancaktutan konu ile ilgili ilk kez konuştu

Son Yaz dizisinde Yağmur karakterini canlandıran 21 yaşındaki genç oyuncu Hafsanur Sancaktutan çocukluk yıllarında başından geçen acı bir olayı Instagram'da takipçileriyle paylaşarak istismar maduru olduğunu itiraf etmişti. Genç oyuncu konu ile ilgili ilk kez konuştu.

Ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan geçtiğimiz aylarda, Instagram hikayesi üzerinden yaptığı paylaşımda, çocukken dedesi tarafından istismara maruz kaldığını açıklamıştı. Hafzanur Sancaktutan, konuya ilişkin ilk kez konuştu.

'PEDOFİLİ BİR ADAMIN TORUNUYUM'

Sancaktutan, Instagram hesabından yaptığı açıklamada "Okuyun bu hikaye çok tanıdık! Susup ayıptır aman duyulmasın diyen herkes! Evet siz de çocuk istismarı yapıyorsunuz. İtiraf ediyorum, benim de hikayem buna benzer! Ben de ifşalasam mı herkesi? Utanırlar mı yaptıklarından? Dedem tarafından istismara uğradım. Pedofili bir adamın torunuyum. Kuzenlerim, komşularım, iş arkadaşlarım tarafından da taciz edildi. Utanmıyoruz, korkmuyoruz. Yalnız olmadığımızı biliyorum. Kızlar susmayın. Artık susmak yok. Çünkü yalnız değiliz. Sizler çok değerlisiniz. Çünkü sizi çok seviyorum" sözlerini kullanmıştı.

Dedesinin istismarına uğradığını açıklayan Son Yaz'ın Yağmur'u Hafsanur Sancaktutan konu ile ilgili ilk kez konuştu

Hafsanur Sancaktutan, Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet'e konuk oldu ve konuya ilişkin ilk kez konuştu. Sancaktutan kadına yönelik şiddet ve tacize ilişkin şunları söyledi:

''Kimse çekinmemeli, utanmamalı, bu bizim utanacağımız bir durum değil. Bu durumlara çok üzülüyorum. Çünkü ben de yaşadım. Bunu çok konuşmak ve dile getirmek istemiyorum. Ama bu dile getirilmeli. Susmadığımızı, bir olduğumuzu, kadın olarak birbirimize destek vermemiz gerektiğini herkese göstermeliyiz. ''

Dedesinin istismarına uğradığını açıklayan Son Yaz'ın Yağmur'u Hafsanur Sancaktutan konu ile ilgili ilk kez konuştu

 

Dedesinin istismarına uğradığını açıklayan Son Yaz'ın Yağmur'u Hafsanur Sancaktutan konu ile ilgili ilk kez konuştu ile ilgili etiketler hafsanur sancaktutan
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.