DC evreninin yeni Superman'i kim? Henry Cavill'in yerine Superman'i kim canlandıracak?

Son zamanlarda Henry Cavill'in Superman rolünden ayrılacağı haberleri gündemi meşgul etti. Cavill, 2013'te "Man of Steel" filminde Superman'i canlandırmaya başlamış ve ardından "Batman v Superman: Dawn of Justice", "Justice League" gibi filmlerde de rol almıştı. Ancak yeni projeler nedeniyle Superman karakterini başka bir oyuncuya devredeceğini söyleyen Henry Cavill, DC'den ayrılacağını duyurdu. Peki DC evreninin yeni Superman'i kim? Henry Cavill'in yerine Superman'i kim canlandıracak?

Hayranlar tarafından sevilen Cavill, DC evrenindeki Superman olarak büyük bir popülerlik kazanmıştı.Ancak Superman rolünü başkasına devretmek zorunda kalan ünlü oyuncu bu haberlerle bazı soruları beraberinde getirdi. Meraklı hayranlar DC evreninin yeni Superman'i kim? Henry Cavill'in yerine Superman'i kim canlandıracak? gibi soruları araştırıyor. Peki DC'nin yeni Superman'i kim olacak? Yeni Superman'i kim canlandıracak? İşte ayrıntılar...

YENİ SUPERMAN KİM?

Son gelişmelere göre stüdyo, Superman karakterini daha genç bir oyuncuyla yeniden başlatma kararı aldı. Henry Cavill'in hayranlarına üzücü haber, Cavill'in sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. Cavill, DC yetkilileri James Gunn ve Peter Safran ile görüştüğünü ve Superman olarak geri dönmeyeceğini açıkladı.

DC evreninin yeni Superman'i kim? Henry Cavill'in yerine Superman'i kim canlandıracak?

HENRY CAVILL'İN YERİNE KİM SUPERMAN'İ CANLANDIRACAK?

Yeni Superman rolü için stüdyo, David Corenswet, Tom Brittney ve Nicolas Hoult gibi oyuncuları değerlendirmiş ve sonunda 29 yaşındaki Amerikalı aktör David Corenswet'i seçti. Corenswet daha önce "The Politician" ve "Hollywood" gibi dizilerde rolleriyle tanınıyor. Lois Lane karakterini ise Rachel Brosnahan canlandıracak.

DC evreninin yeni Superman'i kim? Henry Cavill'in yerine Superman'i kim canlandıracak? - Resim : 2

Yeni Superman filmi, James Gunn tarafından yazılıp yönetilecek ve "Superman: Legacy" adını taşıyacak. Film, Clark Kent'in hem Krypton hem de insan değerlerini birleştirdiği bir hikâyeye odaklanacak ve DC evreninde süper kahramanların yoğun olduğu bir dünyada geçecek. "Superman: Legacy", 11 Temmuz 2025 tarihinde vizyona girmesi planlanıyor.

Bu yeni yönlendirmeyle DC evreni, Warner Bros. ve Discovery birleşmesinin ardından yapılan yeni yönetim ayarlamalarıyla yeniden yapılandırılacak. 

DAVİD CORENSWET KİMDİR?

David Corenswet, 17 Haziran 1993 tarihinde Pittsburgh, Pennsylvania'da doğmuş olan Amerikalı bir aktördür. Yale Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur ve tiyatro kariyerine başlamadan önce oyunculuk eğitimi almıştır.

DC evreninin yeni Superman'i kim? Henry Cavill'in yerine Superman'i kim canlandıracak? - Resim : 3

Corenswet'in çıkış yapmasını sağlayan ve geniş kitlelerce tanınmasını sağlayan proje, Ryan Murphy'nin Netflix dizisi "The Politician" olmuştur. Dizi, 2019 yılında yayınlanmaya başlamıştır ve David Corenswet, Payton Hobart karakterini canlandırmıştır. "The Politician" dizisindeki performansı, eleştirmenlerden olumlu tepkiler almış ve izleyiciler tarafından da beğenilmiştir.

Ayrıca Corenswet, 2020 yapımı "Hollywood" adlı bir diğer Netflix dizisinde de başrol oynamıştır. Dizi, 1940'ların Hollywood'unu konu almakta ve Corenswet, Jack Castello karakterini canlandırmaktadır. Bu performansıyla da dikkatleri üzerine çekmiş ve yeteneklerini sergileme fırsatı yakalamıştır.

Sinema dünyasında da kendini gösteren Corenswet, "The Gentleman's Wager II" (2015), "Affection" (2016), "Randy's Canvas" (2018) ve "The Intern" (2019) gibi filmlerde rol almıştır. Bu projelerde farklı karakterlere hayat vererek geniş bir yelpazede deneyim kazanmıştır.

David Corenswet'in kariyerinde önemli bir dönüm noktası, Superman karakterini canlandıracağı duyurulan "Superman: Legacy" projesi olmuştur. Bu film, DC evreninin bir parçası olarak hayata geçirilecek ve Superman'in köken hikayesine odaklanacaktır. Corenswet, bu projeyle birlikte geniş çapta tanınan ve popülerliği artan bir aktör haline gelmeyi hedeflemektedir.

DC evreninin yeni Superman'i kim? Henry Cavill'in yerine Superman'i kim canlandıracak? ile ilgili etiketler Superman Henry Cavill
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.