Datça'daki orman yangınına müdahale sürüyor. Tarım ve Orman Bakanlığı son durumu paylaştı

Muğla'nın Datça ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale sürüyor. Tarım ve Orman Bakanlığı yaptığı son açıklamada orman kahramanlarının yangını kontrol altına almak için yoğun bir çalışma yürüttüğünün altını çizdi.

Muğla'nın Datça ilçesinde öğle saatlerinde çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Datça ilçesinde bağlı Mesudiye Mahallesi'nde başlayan yangın, bölgedeki şiddetli rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüdü. Ekiplerin yangının etrafını çevirme çabasına rağmen alevler büyüdü.

EVLER TAHLİYE EDİLDİ

Çok sayıda orman işçisi, arazöz ve iş makineleriyle yangının yerleşim birimlerine ilerlememesi için tedbir alındı. Alevler bazı yazlık evlere ulaştı, hasar görenler oldu.

Çok sayıda ev de tahliye edildi.


TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI SON DURUMU PAYLAŞTI

Tarım ve Orman Bakanlığı Datça'daki yangına ilişkin son durumu paylaştı. Yangının kontrol altına alınması için çalışmaların sürdüğünü belirten bakanlık, İHA'ların da yangına müdahale ettiğinin altını çizdi. Bakanlık, Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

 

 

Datça'daki orman yangınına müdahale sürüyor. Tarım ve Orman Bakanlığı son durumu paylaştı ile ilgili etiketler Datça Muğla Orman Yangını Tarım ve Orman Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.