Dark 2.sezon ne zaman başlayacak? Fragmanı izle!

Dark 2.sezon ne zaman başlayacak? Netflix'in dikkat çeken dizileri arasında bulunan Dark ilk sezonu ile izleyicileri ekranları başına kilitledi. Dzinin 22.sezon fragmanı Netflix Türkiye Youtube kanalında yayınlandı. Dark'ın yeni sezon tarihi de belli oldu. Dark 2.sezon ne zaman başlayacak?

Dark 2.sezon ne zaman başlayacak? Gerilim dolu anları ile heyecanın dorukta olduğu Netflix yapımı Dark'ın 2.sezon fragmanı yayınlandı. Fragmanda dizinin yayın tarihi de yer aldı.Dizinin yeni sezonunda sırrın ortaya çıkıp çıkmayacağı ise merak konusu. İşte Dark 2.sezon fragmanı! Merak edilen detaylar haberimizde...

Dark 2.sezon ne zaman başlayacak?  Fragmanı izle!

Dark 2. yeni sezonuyla 21 Haziran 2019 tarihinde yayınlanacak.

DARK 1. SEZON ÖZET

2019'da kasabalı bir oğlanın kaybolması, tuhaf ve trajik bir geçmişe sahip olan küçük Alman kasabası Winden'ın sakinleri arasında korkuya neden olur.Umut kırıcı bir keşif polisin şaşkınlık yaşamasına yol açtığında Ulrich, elektrik santrali için arama emri çıkarmaya çalışır. Gizemli bir yabancı, otele giriş yapar.1986'da Ulrich'in kardeşi Mads, bir aydır kayıptır. Geçmiş ve şimdiki zamanın iç içe geçmesi, kafa karışıklığının hüküm sürmesine yol açar.

Tuhaf olaylar nedeniyle dejavu hissi yaşayan Charlotte, Peter'in bir şeyler sakladığından şüphelenir. Magnus karşısına dikildiğinde Franziska sinirden köpürür.Hannah'nın Ulrich'e karşı duyduğu takıntı aşırıya kaçar. Bir yabancı, Regina'dan önemli bir paketi teslim etmesini ister. Martha, Jonas ve Bartosz'un arasında kalır.

Yanıtları bulmak için geçmişe bakan Ulrich, rahatsız edici aile sırlarını araştırmaya başlar. Yeni araçlarla donanan Jonas, mağaranın karanlık derinliklerini araştırır.Ulrich, huzurevinde yaşayan kırılgan ve korkmuş Helge'yi sorgular. Jonas, Mikkel'i arar, ancak yabancı onu geçmişe burnunu sokmaması konusunda uyarır.1953'te iki oğlanın biçimsiz cesetleri inşaat alanından çıkarılır. Gelecekte bu konumda Winden'ın nükleer santrali yükselecektir.

Ulrich kanunla ters düşer. Helge, Egon Tiedemann'ı atlatmaya çalışır. Claudia mağaranın güçlerinden yararlanır. Katharina, Hannah'ya tepki gösterir.Peter, büyük bir şaşkınlık yaşar. Jonas, ailesiyle ilgili gerçeği öğrenir, ancak onu bekleyen başka sürprizler de vardır. Helge, bir fedakârlıkta bulunur.

 

Dark 2.sezon ne zaman başlayacak? Fragmanı izle! ile ilgili etiketler Netflix
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.