Dark 2.sezon fragmanı izle! Ne zaman başlayacak?

Dark 2.sezon fragmanı izle! Netflix'in sevilen yapımları arasında bulunan Dark hayranlıkla izleniyor. Gerilim dolu anları ile izleyicileri ekranları başına kilitleyen yapım büyük beğeni topluyor. 2.sezonun yeni bölüm fragmanı yayınladı. İşte Dark 2.sezon fragmanı izle! Detaylar haberimizde...

Dark 2.sezon fragmanı izle! Dark ilk sezonu ile izleyicilerin büyük beğenisini topladı. Dizinin 2.sezon fragmanı Netflix Türkiye Youtube kanalında yayınlandı. Dark hem oyuncu kadrosu hem de konusu ile adından söz ettiriyor. İşte Dark 2.sezon fragmanı izle! Detaylar haberimizde...

DARK 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?
Netflix’in orijinal dizilerinden biri olan Dark, yayın platformunun ilk Alman yapımı içeriği olmuştu. İlk sezonu kısa sürede büyük bir hayran kitlesi edinen dizi, Winden kasabasında iki çocuğun kaybolmasını ve ardından gelişen gizemli olayları anlatıyordu. Dizi, 21 Haziran’da sekiz bölümlük ikinci sezonuyla ekranlarda olacak.

Dizinin yönetmen koltuğunda Baran bo Odar yer alıyor. Odar, Jantje Friese ile birlikte yapımın senaryosunu da kaleme alan isim olarak dizinin itici gücünü oluşturuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Louis Hofmann, Anna König, Roland Wolf, Jördis Triebel gibi isimler bulunuyor.

DARK 1. SEZON ÖZET

2019'da kasabalı bir oğlanın kaybolması, tuhaf ve trajik bir geçmişe sahip olan küçük Alman kasabası Winden'ın sakinleri arasında korkuya neden olur.Umut kırıcı bir keşif polisin şaşkınlık yaşamasına yol açtığında Ulrich, elektrik santrali için arama emri çıkarmaya çalışır. Gizemli bir yabancı, otele giriş yapar.1986'da Ulrich'in kardeşi Mads, bir aydır kayıptır. Geçmiş ve şimdiki zamanın iç içe geçmesi, kafa karışıklığının hüküm sürmesine yol açar.

Tuhaf olaylar nedeniyle dejavu hissi yaşayan Charlotte, Peter'in bir şeyler sakladığından şüphelenir. Magnus karşısına dikildiğinde Franziska sinirden köpürür.Hannah'nın Ulrich'e karşı duyduğu takıntı aşırıya kaçar. Bir yabancı, Regina'dan önemli bir paketi teslim etmesini ister. Martha, Jonas ve Bartosz'un arasında kalır.

Yanıtları bulmak için geçmişe bakan Ulrich, rahatsız edici aile sırlarını araştırmaya başlar. Yeni araçlarla donanan Jonas, mağaranın karanlık derinliklerini araştırır.Ulrich, huzurevinde yaşayan kırılgan ve korkmuş Helge'yi sorgular. Jonas, Mikkel'i arar, ancak yabancı onu geçmişe burnunu sokmaması konusunda uyarır.1953'te iki oğlanın biçimsiz cesetleri inşaat alanından çıkarılır. Gelecekte bu konumda Winden'ın nükleer santrali yükselecektir.

Ulrich kanunla ters düşer. Helge, Egon Tiedemann'ı atlatmaya çalışır. Claudia mağaranın güçlerinden yararlanır. Katharina, Hannah'ya tepki gösterir.Peter, büyük bir şaşkınlık yaşar. Jonas, ailesiyle ilgili gerçeği öğrenir, ancak onu bekleyen başka sürprizler de vardır. Helge, bir fedakârlıkta bulunur.

Dark 2.sezon fragmanı izle! Ne zaman başlayacak? ile ilgili etiketler Netflix Dark
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.