Darısı Başımıza 4. bölüm fragmanı! Öykü, Ozan’ı durdurabilecek mi? Darısı Başımıza 3. bölüm izle!

Show TV'nin yeni dizilerinden Darısı Başımıza'da olaylar bir hayli karışıyor. Yeni bölümüyle ekranlara gelen dizide bu hafta Öykü ve Ozan arasındaki tansiyon gitgide yükselirken, Cem hasta yatağında eğlence peşindedir. Darısı Başımıza 4. bölüm fragmanı! Öykü, Ozan’ı durdurabilecek mi? Darısı Başımıza 3. bölüm izle! Ayrıntılar geliyor.

Darısı Başımıza dizisinin 3. bölümü seyircilerle buluştu. Show TV'nin yeni dizisinin bu bölümünde, Ozan’ın ağır sözleriyle sarsılan Öykü, kendini inat uğruna Cem’le nişanı hızlandırırken bulur. Darısı Başımıza 4. bölüm fragmanı! Öykü, Ozan’ı durdurabilecek mi? Darısı Başımıza 3. bölüm izle! Sevilen diziyle ilgili ayrıntılar haberimizde...

Darısı Başımıza 4. bölüm fragmanı! Öykü, Ozan’ı durdurabilecek mi? Darısı Başımıza 3. bölüm izle!


3. BÖLÜM KONUSU
Öykü ve Ozan arasındaki tansiyon gitgide yükselirken, Cem hasta yatağında eğlence peşindedir.

Ozan’ın ağır sözleriyle sarsılan Öykü, kendini inat uğruna Cem’le nişanı hızlandırırken bulur. Öte yandan kardeşinin İzmir’de tanıştığı adamın Ozan olduğunu öğrenen Rüya, Öykü’yü korumak için harekete geçer. Ancak Rüya’nın ilk koruma denemesi ufak bir kazayla sonuçlanacaktır.

Kızının mutluluğu için Canan’a tahammül etmek zorunda kalan Zerrin’in, Canan’ın bir kez daha onun baba yadigârı hikâyesini çalmasıyla sabrı taşar. Ancak Zerrin, Canan’ın eline daha büyük bir koz geçtiğinden habersizdir.

Cem’in ayağını burkmasıyla, Tekinsoy konağı bir kez daha hareketlenir. Öykü ve Ozan arasında ki tansiyon git gide yükselirken, Cem hasta yatağında eğlence peşindedir. Artık herkes köşeye sıkışmıştır…

Bu esnada birbirinden sürekli kaçmaya çalışan Öykü ve Ozan, her fırsatta bir araya gelmek zorunda kalır. Daha fazla dayanamayan Ozan, her şeyi Cem’e itiraf etmeye karar verir. Bunu öğrenen Rüya, Merter ve Öykü’yü de alarak Ozan’ın peşine gider.

Herkesin darmadağın olmasından korkan Öykü, Ozan’ı durdurabilecek midir?

Darısı Başımıza 3. bölüm izle!

Darısı Başımıza 4. bölüm fragmanı izle!

Darısı Başımıza 4. bölüm fragmanı! Öykü, Ozan’ı durdurabilecek mi? Darısı Başımıza 3. bölüm izle! - Resim : 2


DARISI BAŞIMIZA KONUSU VE OYUNCULARI
Ömrünü çocuklarına adamış, fedakar bir anne olan Zerrin Yılmaz’ın hayattan beklediği tek şey; çocuklarının mutluluğu… Büyük kızı Rüya’nın evleneceğinden umudunu kesmiş, en küçük oğlu Serkan daha lisede, ortanca kızı Öykü ise yurtdışında, işinde gücünde… Zerrin, çocuklarının mürüvvetini yakın zamanda görmeyi hiç beklemezken, Öykü erkek arkadaşının evlenme teklifi ettiğini söylüyor ve dünyalar Zerrin’in oluyor. Öykü, yurtdışında tanıştığı sevgilisini ailesine tanıştırmak için gün sayarken, evlilik haberini alan Zerrin boş durmuyor. Kız evlendirmek kolay değil tabii bu işin hazırlıkları var, kınası var. Zerrin, kızının evleneceğini dosta düşmana inat, yedi düvele duyuradursun sürpiz yapmak için seyahatinden 1 hafta erken dönen Öykü, asıl süprizle karşılaşan taraf oluyor. Kalbi paramparça olan Öykü’nün yardımına biricik ablası Rüya koşuyor koşmasına ama Zerrin’i durdurabilmek ne mümkün! İstanbul’da işler zıvanadan çıkmak üzereyken İzmir’deki Öykü’nün yolu Ozan’la kesişiyor. Hiç tanımadığı bu yabancı adam, Öykü’ün yaşadığı en kötü günü mucizevi bir şekilde iyileştiriyor.

Derken hayat çelmesini Öykü’ye bir kere daha takıyor ve annesinin ondan beklediği gibi Cem’le evlenmek üzere İstanbul’a dönüyor. Kız isteme günü gelip çatıyor. Zerrin mutluluğunu kimsenin bozamayacağını düşünürken, karşısında ezeli düşmanı Canan’ı buluveriyor. Öykü ise aşktan kaçarken, belanın tam ortasına tepetaklak düşüyor. Olayların ardı arkası kesilmezken herkesin dilinde hep aynı cümle dolanıyor; darısı başımıza…

Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Deniz Dargı’nın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Barış Yöş'ün oturduğu Show TV’nin merakla beklenen yeni dizisi “Darısı Başımıza”nın oyuncu kadrosu belli oldu. Çekimlerine İzmir’de başlanan dizinin başrollerini Ozan Dolunay, Elif Doğan ve Devrim Yakut paylaşırken, oyuncu kadrosunda Açelya Topaloğlu, Özgün Karaman, Nergis Kumbasar, İbrahim Kendirci, Sevinç Erbulak, Dilek Çelebi, Ulvi Alacakaptan, Yüksel Ünal, Burak Can, İlay Erkök, Gizem Ergün, Eda Başlamışlı gibi güçlü isimler yer alıyor.

RÜYA (AÇELYA TOPALOĞLU)
Zerrin’in büyük kızı. Öykü ve Serkan’ın ablası. Sıcak, tatlı, hevesli, komik, hayalperest, çocuk ruhlu bir anaokulu öğretmeni. Her zaman pozitif. İçi dışı bir, açık bir kitap… Otuzuna merdiven dayamış olmasına rağmen hala bekar. Küçük kız kardeşi ondan önce evlenme kararı alınca, tüm gözler ona dönüyor. Rüya’nın da yardımına aşk doktoru koşuyor.

AÇELYA TOPALOĞLU KİMDİR?
Açelya Topaloğlu; 19 Kasım 1986 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Çocukluktan gençlik dönemine kadar dansla hep iç içe olan oyuncu, annesinin de yönlendirmeleriyle oyunculuğa yöneldi.

2009 senesinde Müjdat Gezen Konservatuarı kazandı ve 2013 yılında mezun oldu. 2008 senesinde henüz konservatuara başlamadan ilk dizisi “Aşk Yakar”da oynadı. Konservatuar ile birlikte dizi setlerine kısa bir süre ara veren Topaloğlu, sırasıyla 2009 senesinde “Arka Sokaklar” da 2012 senesinde “Eve Düşen Yıldırım”da rol aldı. Bu dönemde ayrıca Yapı Kredi Play, Garanti Bankası, Arçelik, Koroplast gibi ünlü birçok markanın reklamlarında oynadı. 2015 yılında ilk başrolünü “Kaçak Gelinler” dizisinde “Almila” karakteriyle gerçekleştirdi. Hemen arkasından “İnadına Aşk” dizisinde başrolde Karadenizli bir kız olan “Defne” karakteriyle çok ses getirdi ve çok sayıda hayran kitlesi oluşturdu.

“Sersefil Müzikali”, “Temel İçgüdü” ve Tersine Dünya” tiyatro oyunlarıyla tiyatro severler ile buluşan Açelya Topaloğlu, son oyunu “Kadınlar Filler ve Saireler” de Vahide Gördüm ve Yasemin Conka ile aynı sahneyi paylaştı ve birçok turneye katıldı.

2016 yılında yarışma programı Görevimiz Komedi adlı programda Rasim Öztekin, Burak Satıbol, Bülent Emrah Parlak, Asuman Dabak, ve Zeynep Kankonde ile birlikte jüri üyeliği yaptı. Meryem dizisinde bugüne kadar hayat verdiği karakterlerden farklı bir karakter olan Derin’i hayranlarıyla buluşturdu ve çok beğenildi.

“Arkadaşlar Arasında”, “Damat Takımı” ve “Arapsaçı” sinema filmlerinde yer alan Açelya Topaloğlu; yeni dizisi “Darısı Başımıza” dizisinde Rüya karakteri ile seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Darısı Başımıza 4. bölüm fragmanı! Öykü, Ozan’ı durdurabilecek mi? Darısı Başımıza 3. bölüm izle! ile ilgili etiketler Show TV darısı başımıza 4 bölüm fragmanı 3. bölüm izle
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.