D Smart'a Teve2 nasıl eklenir? D Smart Teve2 kaçıncı kanalda?

D Smart'a Teve2 nasıl eklenir? D Smart Teve2 kaçıncı kanalda? UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray deplasmanda Rangers'e konuk oluyor. Futbol severler ise Ranger Galatasaray maçını D Smart platformundan Teve2 kanalını nasıl izleyeceklerini merak ediyor.

D Smart’a Teve2 nasıl eklenir! UEFA Avrupa Ligi play off maçında Galatasaray, deplasmanda Rangers ile karşı karşıya geliyor. Futbol severler ise Rangers Galatasaray maçının hangi kanallardan şifresiz olarak yayınlanacağını merak ediyor. Peki, D Smart Teve2 kaçıncı kanalda? İşte detaylar…

UEFA Avrupa Ligi play off maçında temsilcimiz Galatasaray, deplasmanda Rangers’e konuk oluyor. 1 Ekim 2020 Perşembe akşamı saat 21.45’te başlayacak olan Rangers Galatasaray maçı Teve2 ekranlarından şifresiz olarak canlı yayınlanıyor. Futbol severler ise Rangers Galatasaray maçını D Smart ekranlarından canlı izlemek için Teve2 frekans bilgilerini arıyor.

D SMART TEVE2 FREKANS BİLGİLERİ

HD yayın için

Frekans: 12245
Polarizasyon: H - Yatay
Kapsama: Doğu
SR: 27500
FEC: 5/6
Sistem: DVB-S2
Modülasyon: 8PSK

SD yayın için

42 ⁰ DOĞU (SD) 12034 V (DİKEY) SYMBOL RATE 27500 FEC.5/6

D SMART TEVE2 KAÇINCI KANALDA?

D Smart platformunda Teve2 kanalı 21. kanal üzerinden yayın yapmaktadır.

D Smart'a Teve2 nasıl eklenir? D Smart Teve2 kaçıncı kanalda? ile ilgili etiketler D-Smart Galatasaray teve2 Rangers Avrupa ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.