Cüneyt Çakır Sow'un röveşata golünü vermedi! Hakemin kararı doğru mu?

Antalyaspor'a konuk olan Fenerbahçe, Moussa Sow'un röveşatasıyla ağları buldu fakat hakem Cüneyt Çakır golü vermedi. Peki hakemin kararı doğru mu?

Spor Toto Süper Lig'de 14. haftanın kapanış mücadelsinde Fenerbahçe Antalyaspor'un konuğu oldu. 1-0 geride olan saı-lacivertliler 82. dakikada Moussa Sow'un röveşata vuruşuyla fileleri budu. Fakat hakem Cüneyt Çakır golü faul gerekçesiyle saymadı.

Fenerbahçeli yorumcular pozisyonun gol olduğu konusunda birleşirken hakemi eleştirdi. Pozisyonda Sow'un topa vurduktan sonra rakibin kafasına müdahalede bulunduğu da görülüyor.

Cüneyt Çakır Sow'un röveşata golünü vermedi! Hakemin kararı doğru mu?

SOW: ÇOK SİNİRLENDİM

Maçın ardından konuşan Senegalli golcü, "Golü izliyorum ve bu beni güldürüyor. Çok fazla böyle gol attım. Net şekilde görüyoruz, ben önce topa vuruyorum. Sonra kafasını sokuyor. Profesyoneller bunu bilir, bu gol olmalı. Hiçbir hakem kararına bu kadar sinirlenmedim, ama bugün sinirliyim, özür diliyorum. Nasıl faul verirsin diye sordum. Cüneyt Çakır, 'çok yakındınız, tehlikeli bir hareket' dedi bana. Ben çok böyle gol attım ve bu goller verildi" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçeliler, sosyal medyada Moussa Sow'un daha önce benzer pozisyonda verilen golünü paylaşıyor. İki maçın da hakemi Cüneyt Çakır'dı. pic.twitter.com/5DlGrkcDFZ

— Online Spor (@onlinespor) 12 Aralık 2016

CÜNEYT ÇAKIR ÇOK TARTIŞILACAK

Maçın şüphesiz en çok tartışılacak ismi Cüneyt Çakır olacak. Deneyimli hakem karşılaşma 0-0 devam ederken Alper Potuk'un yerde kaldığı bir pozisyonda faulü es geçti ve penaltıya hükmetmedi. Bu pozisyondan birkaç dakika sonra da Antalyaspor'un golü geldi.

Cüneyt Çakır Sow'un röveşata golünü vermedi! Hakemin kararı doğru mu? ile ilgili etiketler Cüneyt Çakır Fenerbahçe Antalyaspor Moussa Sow röveşata
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.