Cumhurbaşkanı karne yardımı başvurusu nasıl yapılır, nereden yapılır? e-Devlet karne başvurusu ekranı! Takdir teşekkür yardımı 2024!

Türkiye genelinde 20 milyon öğrenci, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının ilk dönemini tamamlayarak karnelerini aldı. Öğrencilerin gözleri, notlarına göre takdir, teşekkür ve onur belgesi alanlara yönelik devlet desteğine çevrildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarına göre, takdir ve teşekkür belgesi alan öğrencilere maddi destek sağlanacak. Peki, Cumhurbaşkanı karne yardımı başvurusu nasıl yapılır, nereden yapılır? İşte, e-Devlet karne başvurusu ekranı! Takdir teşekkür yardımı 2024!

Türkiye genelinde 20 milyon öğrenci, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının ilk dönemini başarıyla tamamlayarak karnelerini aldı. Öğrencilerin dikkati, notlarına dayalı olarak takdir, teşekkür ve onur belgesi alanlara yönelik devlet destek programına odaklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarına göre, takdir ve teşekkür belgesi alan öğrencilere maddi destek sağlanacak. Peki, Cumhurbaşkanı tarafından sunulan bu destek için karne başvurusu nasıl yapılır, nereden gerçekleştirilir? İşte, e-Devlet üzerinden yapılan karne başvurusu ekranı! Takdir ve teşekkür yardımı 2024 ayrıntıları...

Cumhurbaşkanı karne yardımı başvurusu nasıl yapılır, nereden yapılır? e-Devlet karne başvurusu ekranı! Takdir teşekkür yardımı 2024!

CUMHURBAŞKANI KARNE YARDIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, takdir ve teşekkür belgesi alan öğrencilere, asgari ücretin yüzde 60'ı kadar destek verileceğini belirtti. Yapılan hesaplamalar sonucunda, 2024 yılındaki yeni asgari ücretle birlikte devlet karne desteğinin 10 bin 201 TL olduğu ortaya çıktı. Bu destek, öğrencilerin başarılarına yönelik bir teşvik olarak değerlendirilmekte ve öğrencilere ekonomik anlamda büyük bir katkı sağlamaktadır.

CUMHURBAŞKANI KARNE YARDIMI BAŞVURUSU NEREDEN YAPILIR?

Sömestr tatilinin başlamasıyla birlikte başvuruların başladığı belirtildi. Takdir ve teşekkür alan öğrenciler, devlet desteği başvurusunu e-Devlet üzerinden gerçekleştirebilecekler.

CUMHURBAŞKANI KARNE YARDIMI BAŞVURUSU 2024! TAKDİR TEŞEKKÜR YARDIMI!

Başvuruların en fazla yılda 2 kez yapılabileceği ve devlet desteğinin 19 Şubat 2024 Pazartesi günü hesaplara yatırılacağı açıklandı. Öğrenciler, e-Devlet şifreleriyle sisteme giriş yaparak Yükseköğretim Kurul Başkanlığı'ndan sonra Bireysel Üstün Başarı Ödül Başvurusu bölümüne tıklayarak başvurularını kolayca gerçekleştirebilecekler.

CUMHURBAŞKANI KARNE YARDIMI BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ.

Cumhurbaşkanı karne yardımı başvurusu nasıl yapılır, nereden yapılır? e-Devlet karne başvurusu ekranı! Takdir teşekkür yardımı 2024! ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Karne Sosyal Yardım
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.