Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan futbol kulüplerine çağrı: Hayırda yarışalım! Galatasaray başladı...

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'i depremzedeler için 250 konut yardımı konusunda tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, diğer kulüplere de çağrı yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu kadar tribünlerden paralar geliyor. Öyle ise bunların bir kısmını ne yapalım? Kayseri bakalım kaç konutla bu işe katılacak? Trabzon, Beşiktaş, Fenerbahçe…Onları da bekliyoruz. Hayırda yarış bu. " dedi.

Kahramanmaraş Kentsel Dönüşüm Toplu Temel Atma Töreni düzenlendi.

Programa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nden canlı bağlantıyla katıldı.

Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenen programa depremzedeler için 250 konutluk yardım yapan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de katıldı.

FUTBOL KULÜPLERİNE ÇAĞRIDA BULUNDU

Cumhurbaşkanı, Özbek'i bu konuda tebrik ederken diğer kulüplere de çağrıda bulundu.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının o kısmı:

"Galatasaray Kulübü'nü bu ilk 250 konut adımı için tebrik ediyorum. Tabi Kayseri’yi bir tarafa koymak olmaz. Kayseri bakalım kaç konutla bu işe katılacak? Trabzon, Beşiktaş, Fenerbahçe…

Onları da bekliyoruz. Hayırda yarış bu. Başka bir şey değil. Bu kadar tribünlerden paralar geliyor. Öyle ise bunların bir kısmını ne yapalım? Buralara aktaralım. Kazalardan belalardan kurtulmak için bu bire bir ilaç..."

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan futbol kulüplerine çağrı: Hayırda yarışalım! Galatasaray başladı... ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Kahramanmaraş Galatasaray Dursun Özbek
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'a konuk oldu. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 1-0 kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Samandıra'ya gelen taraftarlara galibiyet üçlüsü çektirdi.