Cumhurbaşkanı Erdoğan, şampiyonluk sonrası kaptan Eda Erdem ile konuştu! "Çok çekişmeliydi..."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa Şampiyonası'nda tarih yazan A Milli Kadın Voleybol Takımı kaptanı Eda Erdem'i arayarak tebrik etti. Mücadeleyi baştan sona takip ettiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, '"Maçı başından sonuna kadar izledik. Çok çok çekişmeli bir maç oldu. Beşinci set çok daha çekişmeliydi'' dedi.

Türk spor tarihinde bir ilke imza atan A Milli Kadın Voleybol Takımı, Avrupa şampiyonu oldu. Finalde Sırbistan'ı devirerek mutlu sona ulaşan ay-yıldızlı ekibi tebrik eden ilk isim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu.

Karşılamanın tamamını izlediğini belirten Erdoğan, kaptan Eda Erdem'e "Çok çekişmeli bir maç oldu." dedi.

"ÜLKEMİZ İÇİN İFTİHAR VESİLESİ OLDU"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eda Erdem ile yaptığı konuşmada, "Maçı başından sonuna kadar izledik. Çok çok çekişmeli bir maç oldu. Beşinci set çok daha çekişmeliydi. Tüm bunlara rağmen şampiyonluğu yakalamış olmanız ülkemiz için bir iftihar vesilesi oldu. Daha nice şampiyonluklara inşallah. Oradaki arkadaşlara ailece tebriklerimizi iletirseniz çok memnun olurum. Daha sonra Ankara veya İstanbul'da bir araya geliriz İnşallah." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şampiyonluk sonrası kaptan Eda Erdem ile konuştu! "Çok çekişmeliydi..."

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN TEBRİK MESAJI

Filenin Sultanları'nı tebrik eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "2023 CEV Avrupa Şampiyonu olarak hepimize büyük bir gurur yaşatan A Millî Kadın Voleybol Takımımızı, Filenin Sultanları'nı canıgönülden tebrik ediyorum" dedi.

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şampiyonluk sonrası kaptan Eda Erdem ile konuştu! "Çok çekişmeliydi..." ile ilgili etiketler Eda Erdem Recep Tayyip Erdoğan voleybol

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.