Tarihi zafer sonrası Ebrar Karakurt'u hedef gösterdi... Melih Gökçek'e tepki yağıyor!

Avrupa Şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nı tebrik ederken takımın en önemli silahı ve en skorer oyuncusu olan Ebrar Karakurt'u istisna tutan Melih Gökçek'e tepki yağıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek, Avrupa şampiyonu olan Filenin Sultanları'nı tebrik etti.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nı tebrik eden Gökçek'in, takımın en önemli silahı ve en skorer oyuncusu olan Ebrar Karakurt için "Sultan Abdülhamid'e laf eden Tanzimat artıklarının milli takımda yeri olmamalı." ifadelerini kullanmasına tepki yağıyor. 

"TANZİMAT ARTIKLARININ MİLLİ TAKIMDA YERİ OLMAMALI"

Melih Gökçek yaptığı açıklamada, "Bayanlar Türk Milli Voleybol Takımı'nın Avrupa şampiyonluğunu tebrik ediyorum. Türk sporuna son on senedir satın cumhurbaşkanımızın katkıları dolayısıyla hemen her branşda gelen şampiyonluklar dolayısıyla sayın cumhurbaşkanımıza çok şey borçluyuz. Not: Ebrar konusunda tek geri adımımız yoktur biline… Sultan Abdülhamid'e laf eden Tanzimat artıklarının milli takımda yeri olmamalı." ifadelerini kullandı.

Tarihi zafer sonrası Ebrar Karakurt'u hedef gösterdi... Melih Gökçek'e tepki yağıyor! ile ilgili etiketler Ebrar Karakurt Melih Gökçek voleybol
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.