Cumhurbaşkanı Erdoğan enflasyonda düşüş için tarih verdi: Yılın ikinci yarısından itibaren hızlı düşüşü beraber izleyeceğiz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Cumhuriyet Kulesi Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. " Seçim sonrası için felaket tellallığı yapanlar vurgun amaçlıyor."diyen Erdoğan "Milletimizin gönlü ferah olsun. Ekonomi programımızın başarısı için çalışıyoruz. En büyük sorunumuz olan enflasyonun yılın ikinci yarısından itibaren hızlı düşüşü beraber izleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Keçiören'de Atatürk Cumhuriyet Kulesi Açılış Töreni'nde konuştu. 

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar:

Atatürk Cumhuriyet Kulesi 197 metreden Ankaramızı selamlayacak, bünyesindeki salonlar ve diğer birimlerle ziyaretçilerine unutulmaz hizmetler verecek.

Halk sahip çıkmasaydı eserin yerinde yeller esiyordu. Başlı başına bir azim abidesidir. 

Kulenin en üstündeki Selçuklu yıldızı Ankara mührüdür.

Turgut Altınok kardeşimiz üretkenliğini, çalışkanlığını Ankara'nın tamamının hizmetine sunacak, CHP zihniyetinin fetret devrinden Ankaramızı kurtarmaya var mıyız?

CHP zihniyetinden Ankara'yı kurtaralım. 

Türkiye son 21 yılındaki tüm atılımlarını eser ve hizmet siyaseti ile gerçekleştirmiştir, verdiği sözlerin arkasında durmayan siyasetçi profilleri arzıendam etmeye başladı.

Vizyonsuzluk, programsızlık, projesizlik, esersizliği yücelten bir anlayışın öne çıkarılmaya çalışıldığını görüyoruz. Düşünebiliyor musunuz, yol yapmayan, hizmet üretmeyen verdiği sözlerin arkasında durmayan siyasetçi profilleri arzı endam etmeye başlıyor.

Havalimanından şehir merkezine kadar şu yollarda en ufak adım atıldı mı? Sadece Melih Bey'in döneminde atılmış adımlar var. Gel gör ki, bu beyefendi geldi geleli yollarda ne asfalt ne şu ne bu hiçbir şey yok. Ben Ankaralıyım. Havalimanından şehir merkezine kadar ne yapıyorsak biz yapıyoruz.

Bu beyefendi geldi geleli yollarda hiçbir şey yok. Yollarda en ufak bir adım atıldı mı? Nerede CHP belediyesi var dökülüyor. İstanbul, Ankara ve İzmir'de böyle...

CHP'DE PARA SAYMA GÖRÜNTÜLERİ

Para destelerini, demetlerini gördünüz mü? Hayırdır yav ne iş bu? Bu durum başka bir dönemde başka bir partinin başına gelse yer gök yıkılır.

31 Mart'ta hesabını sorun.

Sandık sonuçları açıklanınca rezil rüsva olmuşlardı, bilerek yaptıkları provokasyonlar, söyledikleri yalanlar yüzünden ne milletten özür dilediler ne yalanlarından döndüler.

BİZİM PAÇAMIZDA NE İŞİNİZ VAR?

Biz kaybedelim diye bir de paçamıza yapışanlar çıktı. Biz kaybettikçe kazanan kim, tek parti faşizmi. Kazanmak için değil bize kaybettirmek için paçamıza yapıştılar. 

YENİDEN ANKARA DİYORUZ

Ankara genelinde kentsel dönüşümle beraber yeniden Ankara, yepyeni bir Ankara ddiyor, yola böyle devam ediyoruz.

FELAKET TELLALLIĞI YAPANLAR VURGUN AMAÇLIYOR

Bu arada birileri yine sinsi planlar peşinde. Seçim sonrası için felaket tellallığı yapanlar vurgun amaçlıyor. Milletimizin gönlü ferah olsun. Ekonomi programımızın başarısı için çalışıypruz. En büyük sorunumuz olan enflasyonun yılın ikinci yarısından itibaren hızlı düşüşü beraber izleyeceğiz. Bizim için milletimize verdiğimiz her söz, namus sözüdür. Bir verdiğimiz sözleri unutmayız. Bu hedefe hiç endişe etmeyin ulaşacağız.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan enflasyonda düşüş için tarih verdi: Yılın ikinci yarısından itibaren hızlı düşüşü beraber izleyeceğiz! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Ankara
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.