Çukur’un Cumali Koçovalı’sı Cem Yılmaz’la Anlaştı! Yeni Proje Geliyor! Cem Yılmaz İntagram’dan Paylaştı! Ortalık Yıkıldı

Ekranların fenomen dizisi olan Çukur’un Cumali Koçovalı’sı Necip Memili’den harika ve müjdeli bir haber geldi. Yeni dizi projesi ile bomba gibi geleceği konuşulan ünlü oyuncu merak ve heyecan içerisinde bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde muhteşem bir finalle sona eren Çukur dizisinin en çok sevilen karakterleri arasında yer alan Cumali Koçovalı’yı canlandırmıştı.

Ekranların fenomen dizisi olan Çukur’un Cumali Koçovalı’sı Necip Memili’den harika ve müjdeli bir haber geldi. Yeni dizi projesi ile bomba gibi geleceği konuşulan ünlü oyuncu merak ve heyecan içerisinde bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde muhteşem bir finalle sona eren Çukur dizisinin en çok sevilen karakterleri arasında yer alan Cumali Koçovalı’yı canlandırmıştı. 

Çukur’un Cumali Koçovalı’sı Cem Yılmaz’la Anlaştı! Yeni Proje Geliyor! Cem Yılmaz İntagram’dan Paylaştı! Ortalık Yıkıldı

Yeni dönemde ekranda yer almaya başlayacak olan Kanunsuz Topraklar’da rol almak üzere sözleşmeye imzasını atmıştı. Bununla birlikte usta ve yetenekli oyuncudan bomba gibi bir proje haberi daha gündeme geldi.

Cem Yılmaz İmzalı Dizide Rol Alacak

 

Yaşanan bu son dakika gelişmesi ile birlikte Necip Memili, Cem Yılmaz’ın çekimlerine başladığı Erşan Kuneri filminin kadrosuna dahil edildi. Bu önemli haberi ünlü showmen Cem Yılmaz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla açıklamış oldu. 

Çukur’un Cumali Koçovalı’sı Cem Yılmaz’la Anlaştı! Yeni Proje Geliyor! Cem Yılmaz İntagram’dan Paylaştı! Ortalık Yıkıldı - Resim : 2

Cem Yılmaz, Memili’nin kadroya dahil olmasını “Kral kardeşim canım kardeşim İtalyan aktör Necip Memillio! Erşan’da bomba bir karakter ile sizlerle buluşacak ” sözleriyle paylaşımda bulundu. Cem Yılmaz’ın senaryosunu yazdığı yeni projesi Erşan Kuneri dizisi, Netflix kanalı için çekilecek. Dizinin uzun bir süredir hazırlıklarını devam ettiren Yılmaz, yaklaşık olarak bir ay önce ekip kadrosu ile bir araya gelerek okuma provası yapmıştı.

Her Bölümde Farklı Heyecan

 

Dizide, G.O.R.A.’ ile ‘Arif V 216’da bulunan fenomen karakter Erşan Kuneri’nin 1970’li yılların sonu ve 1980’li yılların başında yaşadıkları hayatı ele alacak. Dizinin ilk dönemi toplamda sekiz bölümden oluşacak.

Çukur’un Cumali Koçovalı’sı Cem Yılmaz’la Anlaştı! Yeni Proje Geliyor! Cem Yılmaz İntagram’dan Paylaştı! Ortalık Yıkıldı - Resim : 3

Her bölümde farklı hikayeler  ve farklı heyecanlar izleyiciye yansıtılacak. Dizide aynı zamanda Uraz Kaygılaroğlu, Nilperi Şahinkaya, Zafer Algöz, Bülent Şakrak ve Çağlar Çorumlu gibi ünlü oyuncularında yer alacağı bilgisi dizi basınında dolaşıyor.

Çukur’un Cumali Koçovalı’sı Cem Yılmaz’la Anlaştı! Yeni Proje Geliyor! Cem Yılmaz İntagram’dan Paylaştı! Ortalık Yıkıldı ile ilgili etiketler necip memil
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.