CSKA Moskova - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko, THY Euroleague play-off 2. maçında CSKA Moskova karşısında... İlk maçta son çeyrek teslim olan Sarı-Lacivertliler seride 1-0 geriye düşmüştü. Fenerbahçe Beko bu akşam kazanırsa saha avantajını eline geçirecek ve Final-Four yolunda kritik bir adım atacak.

THY Euroleague'de 6 sezon üst üste Final-Four oynayan Fenerbahçe Beko, çeyrek final play-off serisinin 2 maçınna Rus devi CSKA Moskova'ya konuk oluyor. Megasport Arena'daki ilk  maça koç Igor Kokoskov dahil 6 eksikle çıkan Sarı-Lacivertliler, son çeyrekte kopan maçta rakibine 92-76 mağlup olmuş ve seride 1-0 geriye düşmüştü.

Avrupa'nın iki devi serinin 2. maçında bu akşam yine aynı salonda karşı karşıya geliyor.

Fenerbahçe Beko ilk maçta çok eksik kadroyla oynamasına rağmen mücadelesiyle beğeni kazandı, 3. periyotu önde tamamlasa da rotasyon darlığı yenilgiyi getirdi. Bu mücadelede Ahmet Düverioğlu ve Deshawn Pierre'in sahada olmaları bekleniyor.

CSKA MOSKOVA - FENERBAHÇE BEKO MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

TSİ 20.00'da başlayacak kritik maç beIN Sports HABER ve beIN Sports 3'ten canlı yayınlanacak.

CSKA Moskova - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beko CSKA Moskova THY Euroleague
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.