Çöp Adam Konusu Nedir? Çöp Adam Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Uzun süredir tanıtımları dönen Çöp Adam dizisi 1. bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Gülseren Budayıcıoğlu kitabından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesini ekrana getirecek Çöp Adam dizisinin başrollerini Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan paylaşıyor. Peki Çöp Adam konusu nedir, oyuncuları kimler?

Çöp Adam Konusu merak ediliyor. OGM Pictures'ın Star Tv için çektiği dizinin yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın yaparken senaryosunu Melek Gençoğlu ve Su Ersöz yazıyor. Uzun süredir tanıtımları dönen ve merakla beklenen Çöp Adam dizisi oyuncuları kimler?

ÇÖP ADAM KONUSU

Tamer ve Peri'nin hikayesine tanık olacağız Çöp Adam dizisinde. Sıradışı bir şekilde karşılaşıyorlar ve kendilerini tehlikeli bir oyunun içerisinde buluyorlar. İkilinin hayranlarının uzun süredir beklediği dizinin ilk bölümü 30 Kasım 2022 Çarşamba akşamı ekrana geliyor.

ÇÖP ADAM HANGİ KANALDA?

Dizi her Çarşamba akşamı Star Tv'de ekrana geliyor.

Çöp Adam Konusu Nedir? Çöp Adam Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

ÇÖP ADAM OYUNCULARI

Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu, Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Hülya Şen, Cankat Aydos, Büşra Çam, Şeyda Terzioğlu, GülizarNisa Uray, Eylül Uğan, Sinan Albayrak gibi usta isimler Çöp Adam oyuncuları arasında yer alıyor.

Çöp Adam Konusu Nedir? Çöp Adam Oyuncu Kadrosunda Kimler Var? - Resim : 2

Elçin Sangu'nun oynayacağı Peri Yıldırım Sonad, bir bankanın müdiresi olarak çalışıyor. Kız kardeşi Naz, sürekli kontrol altında tutulması gereken bir hastalıklal mücadele ediyor.

Engin Altan Düzyatan ise Tamer Yılmaz rolüyle hayranlarının karşısına çıkıyor.. Tamer Yılmaz ise suskun, zeki bir adam. Hayatta paylaştığı tek şey parası. Bu akşam Çöp Adam dizisinin ilk bölümünü merakla izleyeceğiz.

Çöp Adam Konusu Nedir? Çöp Adam Oyuncu Kadrosunda Kimler Var? ile ilgili etiketler Çöp Adam Konusu Çöp Adam
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.