Çöp Adam Kitap Özeti! Çöp Adam Dizisinin Sonu nasıl bitiyor?

Bir Gülseren Budayıcıoğlu Hikayesi Daha seyircinin akıl sağlığı ile oynamaya geliyor. Çöp Adam Kitabı Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek hayatta yaşadıklarından senaryoya Aktarılan bir Dizi olarak Star tv ekranlarında yer almaktadır. Tamer ve Peri'nin sırlarla dolu hikayesini konu alan Çöp Adam dizisinin sonu nasıl bitiyor? İşte Çöp Adam kitap özeti...

Çöp Adam Konusuyla dikkat çekiyor.Star tv Ekranlarının Yeni Sezon dizilerinden ve başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu'nun yer aldığı Çöp Adam 23 Kasım'da ilk bölümüyle ekrana geliyor. Sıradışı bir şekilde karşılaşan ve tehlikeli bir oyunun içine hapsolan Tamer ve Peri'nin hikayesinsin ekrana aktarıldığı Çöp Adam dizisinin hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu'na ait olduğu ortaya çıkmıştır.

Çöp Adam Dizisi Hangi Kitaptan?

Star Tv ekranlarında yayınlanan Çöp Adam dizisinin hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu'na aittir. Yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği dizinin başrollerini Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu, Sedef Avcu, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Büşra Çam, Şeyda Terzioğlu, Gülizar Nisa Uray, Eylül Uğan ve Sinan Albayrak paylaşmaktadır.

30 Kasım 2022'de ilk bölümüyle ekrana gelecek Çöp Adam dizisinin ilk bölümü ertelendi. 

Çöp Adam Kitap Özeti! Çöp Adam Dizisinin Sonu nasıl bitiyor?

Çöp Adam Kitap Özeti

Gerçek bir hayat hikayesindene uyarlanan Çöp Adam dizisinin senaryosunu Melek Gençoğlu ve Su Ersöz yazmaktadır. Yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın'ın oturduğu Çöp Adam dizisinde Tamer ve Peri'nin hikayesi anlatılmaktadır.

Fakat Çöp Adam dizisinin hangi kitaba ait olduğu bilinmiyor.

 

Çöp Adam Kitap Özeti! Çöp Adam Dizisinin Sonu nasıl bitiyor? ile ilgili etiketler Çöp Adam
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.