Çocuklarının önünde karısını bıçaklayarak öldürdü: Elinde bıçakla olay yerinden yürüyerek ayrıldı

Esenyurt'ta yine korkunç bir olay yaşandı. Bir şahıs tartıştığı karısını çocuklarının gözü önünde bıçaklayarak öldürdü. Zanlı elindeki bıçakla olay yerinden yürüyerek uzaklaştı. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Polis ekiplerinin çalışması sonrası zanlı yakalandı.

Pınar Mahallesi'nde yaşanan olayda, evde eşi ile tartışan şahıs, sinirlerine hakim olamayarak çocuklarının gözü önünde eşini öldürdü.

Evden çıkan ve elindeki bıçakla sokaktan yürüyerek uzaklaşan zanlıyı komşular cep telefonu kamerası ile görüntüledi.

Evden yükselen bağrışma seslerini duyan komşular olaya müdahale etmek istedi. Olay yerine polis ekipleri ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olayda ağır yaralanan Peri D. isimli kadın, ambulansla hastaneye sevk edildi. Peri D. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Bir mahalle sakini "Sabah çocukları okula götürürken bir baktık bağırma çağırma sesleri geldi. Kadın ölmüş, adamı yakalayamadılar. Önünü kesmeye çalıştılar ama kaçtı" şeklinde konuştu.

ZANLI YAKALANDI

Polis ekipleri yaptığı çalışma neticesinde şüpheli Ramazan D.’yi yakalayarak gözaltına aldı

 

Çocuklarının önünde karısını bıçaklayarak öldürdü: Elinde bıçakla olay yerinden yürüyerek ayrıldı ile ilgili etiketler Esenyurt cinayet