Çocuklar Duymasın oyuncusu öldü mü? Emin Gümüşkaya kimdir? Seyyar Tayyar neden hastaneye kaldırıldı?

Çocuklar Duymasın dizisinin oyuncularından Muhammed Emin Gümüşkaya, özel bir hastanede yoğun bakıma alındı. Emin Gümüşkaya kimdir? Çocuklar Duymasın Seyyar Tayyar neden hastaneye kaldırıldı? Ayrıntılar haberimizde bulunuyor.

Çocuklar Duymasın dizisinin oyuncusu hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Çocuklar Duymasın oyuncusu öldü mü? Emin Gümüşkaya kimdir? Seyyar Tayyar neden hastaneye kaldırıldı? Oyuncunun sağlık durumunu merak edenler araştırıyor. Detaylı bilgiler bu haberde derlendi.

Çocuklar Duymasın oyuncusu öldü mü? Emin Gümüşkaya kimdir? Seyyar Tayyar neden hastaneye kaldırıldı?

NEDEN HASTANEYE KALDIRILDI?
Ünlü oyuncu Muhammed Emin Gümüşkaya, Pendik’te özel bir hastanede akciğer yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma alındı.

Çocuklar Duymasın dizisinde ‘Seyyar Tayyar’ rolüyle dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Muhammet Emin Gümüşkaya, gün içerisinde KOAH atağı şüphesiyle Pendik’te bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı.

Hastanede solunum cihazına bağlanan ünlü oyuncu Gümüşkaya, yoğun bakıma alındı.

 

Çocuklar Duymasın oyuncusu öldü mü? Emin Gümüşkaya kimdir? Seyyar Tayyar neden hastaneye kaldırıldı? - Resim : 2

MUHAMMET EMİN GÜMÜŞKAYA KİMDİR?
Emin Gümüşkaya, 10 Ocak 1948 tarihinde dünyaya geldi. Devlet Konservatuarı mezunu olan Emin Gümüşkaya, bu zamana kadar bir çok projede rol aldı.

Özellikle Çocuklar Duymasın adlı dizide başarıyla canlandırmış olduğu Seyyar Tayyar karakteri ile halkın sevdiği oyuncular arasına girmeyi başarmıştır. Emin Gümüşkaya'nın rol aldığı başlıca projeler; Arka Sıradakiler, En Son Babalar Duyar, Tatlı Hayat, Koçum Benim, Büyük Buluşma, Yalancı Romantik, Uygun Adım Aşk, Seksenler gibi yapımlarda yer almıştır.


ÇOCUKLAR DUYMASIN KÜNYESİ
Yapım: Mint Motion Pictures
Yapımcı: Birol Güven
Senarist: Birol Güven
Yönetmen: Bora Tekay
Görüntü Yönetmeni: Altuğ Kasapbaşoğlu
Müzik: Aydın Sarman - Burcu Güven

KONUSU
Sert, aslında ne kadar duygusal olsa da duygularını göstermekten kaçınan, anti romantik, kıskanç Taş Fırın erkeği Haluk ile modern, kariyerinin zirvesinde olan ve romantizm beklentisinden hiç vazgeçmeyen Meltem’in evlilikleri, dostlarıyla ilişkileri, iş hayatları ve ev içi küçük problemleri her zamanki gibi ön plandadır. Artık çocuklar büyümüş ve her ikisi de evden gitmiştir. Ancak Haluk ve Meltem, Emine ve Emine’nin kayınvalidesi Kükrek Kadriye sayesinde hiç yalnız kalmazlar. Kükrek Kadriye, her gün Emine’yle birlikte Haluk ve Meltem’in evine gelmekte, bu nedenle evde çok renkli durumlar ortaya çıkmaktadır. Dominant teyze Gönül ve Zero Tuna’nın gündemi TEOG’dur. Çocukları Beton Orçun ve Merve TEOG sınavına hazırlanmaktadır. Bir TEOG annesi olan Gönül, çocukları internetten uzaklaştırıp ders çalışmalarını sağlamak için elinden geleni yapar.


OYUNCU KADROSU
Tamer Karadağlı (Haluk),Pınar Altuğ Atacan (Meltem), Zeyno Günenç Kanert (Gönül), Volkan Severcan (Zero Tuna), Mehmet Baran Erdoğan ( Havuç Emre), Ferdi Akarnur ( Müsteşar Kemal) , Melek Şahin (Emine), Alpaslan Özmol ( Çaycı Hüseyin), Suzan Kardeş (Kükrek Kadriye- Hüseyin’in annesi), Buse Sinem İren ( Simay), Alp Eren Khamis (Beton Orçun), Öykü Güven (Merve) Şükrü Koruyucu (Şükrü), Süleyman Yağcı (Fıs Fıs İsmail), Tuna Arman ( Tuna’nın karısı Özlem) , Kalust Şalcıoğlu ( Sertaç) Meto- ( Etem Caner Karaüç) , Haluk Özenç (Arda) Sinem Güven ( Hatice), Deniz Gök ( İrem), Serkan Balbal ( Tolga), Tunahan Büyükercan ( Yiğido), Yakup Uysal ( Kahveci Yakup).

Çocuklar Duymasın oyuncusu öldü mü? Emin Gümüşkaya kimdir? Seyyar Tayyar neden hastaneye kaldırıldı? ile ilgili etiketler çocuklar duymasın oyuncusu öldü mü emin gümüşkaya kimdir neden hastaneye kaldırıldı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.