Çin'de madende can pazarı: İşçileri taşıyan telesiyej aniden yön değiştirdi! 3 ölü, çok sayıda yaralı var

Çin'de maden işçilerini taşıyan telesiyej aniden ters yöne hareket edince facia gibi kaza yaşandı. Kazada 3 işçi hayatını kaybederken çok sayıda işçinin ise yaralandığı öğrenildi. Feci kazanın ardından maden ocağının faaliyetlerine ara verildiği duyuruldu.

Çin'in kuzeyindeki Shanxi eyaletine bağlı Luliang şehrinde China Coal Group’a ait bir kömür madeninde işçileri taşıyan telesiyej sistemi, arıza nedeniyle bir anda hızla ters yöne doğru çalışmaya başladı. İşçilerden bazıları yere düştü, bazıları telesiyejde savrulmaya devam etti. Feci kazada 3 işçi hayatını kaybederken, 1’i ağır olmak üzere çok sayıda işçi de yaralandı. 15 Haziran'da yaşanan feci kazanın ardından maden ocağının faaliyetlerine ara verildiği duyuruldu.

Çin'de madende can pazarı: İşçileri taşıyan telesiyej aniden yön değiştirdi! 3 ölü, çok sayıda yaralı var ile ilgili etiketler Çin Maden kazası
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'a konuk oldu. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 1-0 kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Samandıra'ya gelen taraftarlara galibiyet üçlüsü çektirdi.