Çin'de baharatlı taştan sonra şimdi de 'Izgara buz' satılmaya başlandı

Konu tuhaf yiyecek trendleri olduğunda "dibe vurmuşuz" gibi görünüyor: Çinli bir sokak satıcısı, internette viral hale gelen bir videoda görüldüğü gibi, ızgarada buz küpleri pişirirken karşımıza çıkıyor.

Newsflare'ın haberine göre, Hunan Eyaleti, Changsha'da çekilen görüntüde, adı açıklanmayan seyyar satıcının, derme çatma bir ızgaraya buz küpleri fırlattığı görülebiliyor.

Daha sonra süper az yağlı buzlu şekerin tozunu kırmızı biber, kimyon, yeşil soğan, kişniş ve diğer garnitürlerle serpiyor.

Çin'de baharatlı taştan sonra şimdi de 'Izgara buz' satılmaya başlandı

Klipte, "baharatlı" ve "ilginç" olarak tanımladığı lezzetli traşlanmış buzu deneyen bir müşteri de mevcut. Satıcı, müşterilere tanesi yaklaşık 2 dolar kazandıran baharatlı buzun Kuzeydoğu Çin'e özgü bir ürün olduğunu iddia etti. Bu tabii ki doğru değildi.

Çin'in soğuk kuzeyindeki bir eyalet olan Heilongjiang'daki simgesel gıda markalarının sertifikasyonu için yönetim düzenlemelerinin taslağını hazırlayan Harbin Standardizasyon Araştırma Enstitüsü'nden kıdemli bir mühendis, bu iddiaları "Kuzeydoğu'da ızgara buz küpü atıştırmalıkları diye bir şey yok" diyerek çürüttü.

Hatta kendini bölgenin yerlisi ilan eden biri, "Yıllardır kuzeydoğuda yaşıyorum ve bu yemeği hiç görmedim" dedi.

 Çin'de daha önce de 'Tavada pişirilmiş taş' satılmaya başlanmıştı...

Çin'de baharatlı taştan sonra şimdi de 'Izgara buz' satılmaya başlandı ile ilgili etiketler Çin Yemek

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.