Cinayetin nedeni etkin pişmanlık mı?

Kartal’da evinin önünde saldırıya uğrayan İhsan Boyabat cinayeti esrarını koruyor. İhsan Boyabat’ın sanık olarak yargılandığı Cem Özmüş cinayeti ile ilgili olarak ”etkin pişmanlıktan faydalanmak” istediği öğrenildi. Savcılık tarafından Boyabat’ın etkin pişmanlık nedeniyle öldürülmüş olabilme ihtimalinin de araştırdığı ifade edildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER


50 milyon dolarlık alacak davasında koruma Cem Özmüş’ün dışında geçtiğimiz hafta İhsan Boyabat adlı bir kişi daha öldürülmüştü.


SAVCILIK VE POLİS AZMETTİRİCİ İZİ PEŞİNDE!

Kartal’da Kürşat Batuhan E. (24) ve Emre Z. (22) adlı iki şüpheli tarafından saldırıya uğrayan İhsan Boyabat cinayeti esrarını koruyor.

 

Boyabat, Anadolu Adliyesi 15.Ağır Ceza Mahkemesi’nde Fırat Muşlu ve Süleyman Sulu ile beraber 2021 yılında yine Kartal’da öldürülen koruma Cem Özmüş cinayetinde de sanık olarak yargılanıyordu. 29 Eylül’deki duruşmaya Fırat Muşlu, Süleyman Sulu ve İhsan Boyabat  mazeret göstermeden gitmemişlerdi.

BOYABAT CİNAYETİNİN NEDENİ ETKİN PİŞMANLIKTAN FAYDALANMAK İSTEĞİ Mİ?

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Asayiş Organize Suçlar ve İstihbarat Şubesi ile ortak yürüttüğü soruşturmada yeni deliller aradığı öğrenildi. Savcılık ve polisin İhsan Boyabat’ın sanık olarak yargılandığı Cem Özmüş cinayeti ile ilgili olarak ”etkin pişmanlıktan faydalanmak” istediği ortaya çıktı. Savcılık ve polisin öldürülen Boyabat’ın bu isteğini yakın çevresi ile konuştuğunu yakında savcıya ifade vereceğini söylediği ve bu nedenle öldürülmüş olabilme ihtimalinin de araştırıldığı ifade edildi.


YAKALANAN İKİ ZANLININ İLK İFADELERİ ÇELİŞKİLİ BULUNDU!


İhsan Boyabat’ın öldürülmesinin ardından polis Kürşat Batuhan E. (24) ve arkadaşı Emre Z. (22) adlı cinayet zanlısı iki kişiyi yakalanmıştı. Polis tarafından sorgulanan Boyabat cinayeti şüphelilerden Kürşat Batuhan E. ifadesinde ”3 yıl önce bana toplum içinde küfür edip rencide etti. Olay bu sebepten yaşandı” demişti. Polisin Boyabat’ın katil zanlısı iki kişinin ifadelerini çelişkili bularak soruşturmaya çok yönlü derinleştirdiği belirtilmişti.

Cinayetin nedeni etkin pişmanlık mı? ile ilgili etiketler cinayet Kartal
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.