Çılgın Sayısal Loto 4 Nisan 2022 sonuçları! Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı mı?

4 Nisan 2022 Çılgın Sayısal Loto sonuçları için bugün canlı yayında çekiliş gerçekleştirilecek. 44 milyon 540 bin liralık devasa ikramiye tutarının sahibi olmak isteyen şans oyunu tutkunları çekilişi Milli Piyango TV üzerinden canlı olarak takip edebilecekler. Peki Sayısal Loto sonuçları belli oldu mu?

Çılgın Sayısal Loto çekilişinde gözler bugün talihli numaralarda olacak. Şans oyunu meraklıları diledikleri takdirde joker ve süperstar numaraları ile kazançlarını katlayabilecekler. Peki Sayısal Loto sonuçları belli oldu mu?

4 NİSAN 2022 SAYISAL LOTO SONUÇLARI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Sayısal çekilişi pazartesi günü gerçekleştirilecek. Saat 21:30’da başlayacak çekiliş Milli Piyango TV’den canlı olarak izlenecek. Bilet sorgulama işlemleri ise “millipiyangoonline.com” adresinde olacak. Yaklaşık 5-6 dakika sürecek çekiliş sonrasında tüm talihli rakamlar belirlenmiş olacak. Kazandıran numaralar; 3-8-13-22-71-73 Joker-58 SüperStar-6 oldu. Açıklanan sonuçlara göre 6 bilen çıkmadı ve 45 milyon devretti.

SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ...

Çılgın Sayısal Loto 4 Nisan 2022 sonuçları! Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı mı? ile ilgili etiketler Sayısal Loto sonuçlar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.