Cihan Alagöz kimdir? Neden öldü? İntihar etti mi?

Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Cihan Alagöz makamında tabancayla kendini vurdu. Cihan Alagöz kimdir? Neden öldü? İntihar etti mi? Detaylı bilgiler bu haberde yer alıyor.

Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu'ndan bugün acı bir haber geldi. Emniyet müdürlüğü bu haberle şoke oldu. Cihan Alagöz kimdir? Neden öldü? İntihar etti mi? Konuyla ilgili gelişmeleri haberimizden öğrenebilirsiniz.

Cihan Alagöz kimdir? Neden öldü? İntihar etti mi?

CİHAN ALAGÖZ NEDEN ÖLDÜ?
Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Cihan Alagöz makamında tabancayla intihar etti.

Olay, Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü bünyesinde karakol amirliği ve şube müdürlüğü görevinden bulunduktan sonra Trabzon Polis Okuluna tayin olan ve burada polis okulu müdürlüğü görevine kadar yükselen Cihan Alagöz, 2015 yılında Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü olmuştu.

1. Sınıf Emniyet Müdürü olan Cihan Alagöz bugün makamında tabancayla kendini vurarak intihar etti. Evli 2 çocuk babası Cihan Alagaöz'ün intihar haberi emniyet camiasında üzüntüyle karşılandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Cihan Alagöz kimdir? Neden öldü? İntihar etti mi? - Resim : 2

CİHAN ALAGÖZ KİMDİR?
Cihan Alagöz, 2 Aralık 1964 yılında Çorum’da doğdu. 1989 yılında Polis Akademisinden mezun oldu. Sırasıyla İstanbul, Van, Sinop, Samsun İl Emniyet Müdürlüklerinin çeşitli birimlerinde ve Filistin’de Uluslararası kuruluşta (TIPH) görev yaptı. Trabzon POMEM Müdürü olarak görevine devam etmekte iken 08.04.2015 tarihinde 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü olarak atanmış ve 16.04.2015 tarihinde göreve başlamıştı.

 

19 MAYIS POLİS MESLEK YÜKSEK OKULU
19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu Samsun il merkezine 23 km mesafede olup Atakum Belediyesi sınırları içerisinde, Sinop karayolu üzerinde bulunmaktadır. 04.01.1982 tarihinde eğitim öğretime başlanılmış, 2001 yılında Polis Meslek Yüksek Okuluna dönüştürülmüştür.

Cihan Alagöz kimdir? Neden öldü? İntihar etti mi? - Resim : 3

Misyonu, öğrencileri; Atatürk İlke ve İnkılaplarına ve Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, Devletin Ülkesi ve Milleti ile bölünmez bütünlüğüne duyarlı, Türkiye Cumhuriyeti Devletine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren, Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini taşıyan, Türk olmanın şeref ve sorumluluğunu duyan, Toplum yararını şahsi menfaatinin üstünde tutan aile, ülke ve millet sevgisiyle dolu, Emniyet Teşkilatının ilerlemesine yardımcı olabilecek nitelikte ilmi, mesleki, teknik bilgi ve beceri sahibi, Polis olmanın şeref, gurur ve şuurunu taşıyan ve polis üniformasının gerektirdiği saygınlığı yaratabilen, Hizmetin görülmesi esnasında karşılaşacağı sorunları Anayasa'da belirlenen Cumhuriyetin nitelikleri doğrultusunda çözme ve takip kabiliyeti gelişmiş, Mesleki kültürün ortak maddi ve manevi değerlerini benimseyen, Beden, zihin, ruh, ahlak ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş, Hizmetin kanunlara uygun olarak yapılması ve arzu edilen neticeye ulaşılması için, inançlı ve şuurlu bir şekilde meslek disiplininin gerektirdiği tavır ve davranışları gösteren, Sorumluluklarını yüklenebilme şuuruna ve başarılı görevler yapabilme yeteneğine sahip, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Ülkesi ve Milletiyle bölünmez bütünlüğü bilincine sahip, İnsan haklarına saygılı, Polis halk ilişkilerine duyarlı, Polis meslek etik kurallarına bağlı, olarak yetiştirmektir.

Cihan Alagöz kimdir? Neden öldü? İntihar etti mi? ile ilgili etiketler Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu cihan alagöz kimdir neden oldu intihar etti mi
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.