Çiğdem Özdemir ile 22 yıllık evliliğini bitiren Müfit Can Saçıntı'dan boşanma açıklaması

53 yaşındaki yönetmen, oyuncu ve senarist Müfit Can Saçıntı, geçtiğimiz Şubat ayında 22 yıllık eşi Çiğdem Özdemir'den sessiz sedasız boşanmıştı. Saçıntı, biten evliliğiyle ilgili '22 yıl evli kaldık. Bir bankada 20 yıl geçtikten sonra emekli oluyorsun, bence evlilikte de emeklilik olması lazım.' şeklindeki açıklamasıyla dikkat çekti.

Ünlü yönetmen, oyuncu ve senarist Müfit Can Saçıntı, önceki gün 54. Sinema Yazarları Derneği (SİYAD) Ödülleri töreninde görüntülendi. Geçtiğimiz haftalarda, 2000 yılında nikah masasına oturduğu Çiğdem Özdemir ile boşanan ünlü sanatçı özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu.


Saçıntı biten evliliğiyle ilgili "Dostça boşandık, ama insanlar inanmak istemiyor. Şöyle bir tespitim var, Türk insanları her şeyi başarıyor ama ayrılmayı başaramıyor. Evlilik kolay bir şey değil, 22 yıl evli kaldık. Bir bankada 20 yıl geçtikten sonra emekli oluyorsun, bence evlilikte de emeklilik olması lazım. Ama birbirimizin kalbini kırmadan, dostça ayrıldık" ifadelerini kullandı.

Çiğdem Özdemir ile 22 yıllık evliliğini bitiren Müfit Can Saçıntı'dan boşanma açıklaması

5 YILIN SONUNDA BOŞANDILAR

Müfit Can Saçıntı 2000 yılında Çiğdem Saçıntı ile nikah masasına oturmuş ve çift, 2005 yılında ise kızları Duru'yu kucaklarına almanın mutluluğunu yaşamışlardı. 5 yıl önce boşanma kararı alan ikili, kızlarının büyümesini bekleyerek bu kararlarını ertelemişlerdi. İkilinin evliliği ise 24 Şubat'ta Adalar Adliyesi'nde görülen davayla resmi olarak sonlanmıştı.

 

Çiğdem Özdemir ile 22 yıllık evliliğini bitiren Müfit Can Saçıntı'dan boşanma açıklaması ile ilgili etiketler boşanma çiğdem özdemir müfit can saçıntı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.