Ciciş Esra Ersoy küvet videosu! Küvete çıplak girdi!

Esra Ersoy küvet videosu! Ciciş kardeşlerden Esra Ersoy paylaştığı videoda küvette banyo yaptığı anları takipçilieri ile paylaştı.İşe Ciciş Esra'nın küvet videosu!

Ciciş Esra Ersoy küvet videosu! Esra Ersoy banyo yaptığı videoyu sosyal medyada paylaştı.Videoda Ersoy, köpük banyosu yapıyor. Video kısa sürede adından söz ettirdi. İşte Ciciş Esra'nın küvet videosu!

ESRA ERSOY

Kardeşlerin büyüğü olan Esra Ersoy, 21.06.1985 tarihinde Mersin'de doğdu. İlköğrenimini Mersin Toros Kolejinde tamamladı. Liseyi Mersin Sabancı Anadolu Lisesinde okudu. Daha sonra Ankara'da Bilkent ÜniversitesiTurizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden mezun oldu.

Mezun olduktan sonra bir dönem Ankara Laila'da Halkla ilişkiler müdürü olarak çalıştı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi aldı.

Rol aldığı projeler

Ruffles Reklamı (2011)
Neşeli Günler - Sunucu (Cine 5, 2009-2010)
Burger King - Vodafone reklam filmi (2009-2010)
Burger King Reklamları (2009-2010)
Kandıramazsın Beni Tv Programı (Fox Tv, 2009)
Manga - Klip - Dünyanın Sonuna Doğmuşum (2009)
Çarkıfelek - Hostes (Kanal 1, 2008)
Hürriyet Emlak Reklam Filmi (2008)
Hayat Güzeldir Dizi Film (ShowTv, 2008)

Ciciş Esra Ersoy küvet videosu! Küvete çıplak girdi! ile ilgili etiketler Esra Ersoy
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.