Cicaldau kimdir? Kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor? PSV maçında oynayabilecek mi?

Galatasaray’ın yeni transferi Cicaldau kimdir? Süper Lig takımlarından Galatasaray’ın Romen genç yıldız Alexandru Cicaldau ile her konuda anlaştığı iddia edildi. Peki, Cicaldau hangi mevkide oynuyor?

PSV’ye Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında 5-1 kaybeden Galatasaray, transfere hız verdi. Acil bölgelere takviye yapmak isteyen teknik direktör Fatih Terim’in Romen genç yıldız Cicaldau’yu da çok istediği öğrenildi.

Galatasaray’ın yeni genç yıldızı olan ve 10 numara mevkisinde görev alması beklenen Cicaldau’nun sarı kırmızılıların efsanesi Hagi’nin akademisinde yetiştiği ifade edildi. Hagi’nin proje takımlarından biri olan Viitorul'da forma giyen genç oyuncu daha sonrasında Univ. Craiova takımına transfer oldu.

Cicaldau Kimdir?

1997 doğumlu olan 24 yaşındaki genç oyuncu Cicaldau, Romanya’nın Univ. Craiva takımında 10 numaralı formayı giyiyor. 2018'de Vitorul takımından transfer edilen Cicaldau, Romanya milli takımında da 8 kez forma giydi.

Cicaldau kimdir? Kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor? PSV maçında oynayabilecek mi?

Son çıkan haberler doğrultusunda Galatasaray, Cicaldau transferi için Universitatea Craiova ekibine 6 milyon euro bonservis bedeli ve sonraki satıştan %20 pay ödeyecek.

Ancak Cicaldau bugün bile transfer olsa UEFA’ya bildirilmediğinden dolayı PSV ile oynanacak olan Şampiyonlar Ligi rövanş maçında forma gieyemeyecek.

Cicaldau kimdir? Kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor? PSV maçında oynayabilecek mi? ile ilgili etiketler Galatasaray Cicaldau
GÜNÜN VİDEOSU

Eyüpsultan'da müdürü öldüren yabancı uyruklu öğrencinin yeni görüntüleri ortaya çıktı!

Eyüpsultan'da okul müdürünü silahla vurarak öldüren yabancı uyruklu öğrencinin okula giriş-çıkış anına ait görüntüler ortaya çıktı.