Christian Oliver kimdir, kaç yaşındaydı, nereli, hangi dizilerde oynadı?

Hollywood filmlerinde ve Alman televizyon dizilerindeki başarılı oyunculuğuyla tanınan 51 yaşındaki aktör Christian Oliver, bindiği uçağın Karayipler bölgesinde denize düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Oliver'ın yanı sıra, 10 yaşındaki kızı Annik ve 12 yaşındaki kızı Madita Klepser'ın da olay yerinde hayatını kaybettiği açıklandı. Bu acı olay sonrasında Christian Oliver'in hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Peki, Christian Oliver kimdir, kaç yaşındaydı, nereli, hangi dizilerde oynadı?

Hollywood filmlerinde ve Alman televizyon dizilerindeki başarılı oyunculuğuyla tanınan 51 yaşındaki aktör Christian Oliver, bindiği uçağın Karayipler bölgesinde denize düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Oliver'ın yanı sıra, 10 yaşındaki kızı Annik ve 12 yaşındaki kızı Madita Klepser'ın da olay yerinde hayatını kaybettiği açıklandı. Bu çerçevede Christian Oliver'ın kim olduğu merak ediliyor. Peki, Christian Oliver kimdir, kaç yaşındaydı, nereli, hangi dizilerde oynadı? İşte, Christian Oliver hakkında merak edilenler...

Christian Oliver kimdir, kaç yaşındaydı, nereli, hangi dizilerde oynadı?

Christian Oliver kimdir?

Almanya'da 3 Mart 1972 tarihinde doğan Christian Oliver, New York ve Los Angeles'ta eğitim aldı. Tiyatro oyunlarında, özellikle "Taming of the Shrew" ve "Candide" gibi başarılı performanslar sergiledi. Oyunculuğa adım attığı "Baby Sitter Club – Dadılar Kulübü"nde Luka karakteriyle büyük bir hayran kitlesi edindi. Daha sonra Amerikan gençlik dizisi "Saved by the bell"de rol alarak tanınmaya başladı. "VIP" ve "American Shrimps" gibi birçok TV filminde de yer aldı.

Almanya'da "Star L.A. Club" adlı showu ile Sharon Stone ve diğer Hollywood yıldızlarıyla röportajlar yapan Christian Oliver, "Schlaf mit meinem Mann" (Birlikte uyumak), "Zwei Schwestern" (İki Kızkardeş) ve "Romantic Fighter" (Romantik dövüş) gibi TV filmlerinde de başarılı performans sergiledi. 2002 yaz aylarında "Alarm für Cobra 11"de Jan Richter karakteriyle dikkat çekti.

Oyunculuğun yanı sıra seslendirme sanatçılığını da icra eden Christian Oliver, kariyeri boyunca birçok film ve dizi projesinde yer aldı.

 
 
Christian Oliver kimdir, kaç yaşındaydı, nereli, hangi dizilerde oynadı? ile ilgili etiketler dizi
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş'ın Ali Çelikkıran'a yerde tekme attığı görüntüler ortaya çıktı!

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe'nin deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 mağlup ettiği derbinin ardından arbede yaşandı. Yaşanan arbedede Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş'ın Galatasaray Stat İşletme Direktörü Ali Çelikkıran'ı yerde tekmelediği görüntüler ortaya çıktı.