CHP'li Sezgin Tanrıkulu'ndan skandal sözler: Türkiye'ye niye kimse sesini çıkarmıyor?

CHP'li Sezgin Tanrıkulu, MST TV'de yaptığı açıklamada şok ifadeler kullandı. Türkiye'yi, Filistinlilere karşı katliam yapan İsrail ile bir tutan Tanrıkulu, "Türkiye'de ölen çocuklar konusunda niye kimse sesini çıkarmıyor?" diye dünyaya seslendi.

Türkiye'yi, çocukları hava saldırılarıyla katleden İsrail ile bir tutan CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, dünyaya "Türkiye'de ölen çocuklar konusunda niye kimse sesini çıkarmıyor?" diye dünyaya seslendi.

Tanrıkulu'nun bu sözleri sosyal medyada şok etkisi yarattı, CHP'li vekile tepki yağdı.

Tanrıkulu, yayında şu sözleri zarf etti: "Bu vesile ile şunu da ifade edeyim. yani Filistin'de çocuklarla ilgili olarak New York Times, İsrail'in muhalif gazetesi, ölen çocuklarla ilgili olarak fotoğraflar yayınladı. Tamam da yani, Türkiye'den Filistin'e bu konuda büyük destek var. Biz de çok destek verdik ama yani Türkiye'de ölen çocuklar konusunda niye kimse sesini çıkarmıyor?"

CHP'li Sezgin Tanrıkulu'ndan skandal sözler: Türkiye'ye niye kimse sesini çıkarmıyor? ile ilgili etiketler İsrail Türkiye Sezgin Tanrıkulu filistin katliamı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.