CHP'den ilk Cihangir İslam istifası geldi

CHP Beyoğlu eski İlçe Başkanı ve eski İBB Grup Başkanvekili Ertuğrul Gülsever, Twitter üzerinden paylaştığı mesajla CHP'den istifa ettiğini duyurdu. Gülsever, Muharrem İnce'in Memleket Partisi'ne geçeceğinin sinyalini de paylaşımında kullandığı etiketlerle verdi.

Saadet Partisi'nden istifa eden Cihangir İslam'ın CHP'ye katılması partide tepkilere yol açtı. İslam'ın CHP'yi sert sözlerle eleştirdiği mesajları sosyal medyada gündem olurken, CHP'li isimler de eleştirilerini art arda sıraladı.

Yaşanan bu rahatsızlığın ardından ilk istifa haberi geldi.

"KUSURA BAKMAYIN. BENDEN BU KADAR"

Eski İBB Grup Başkanvekili Ertuğrul Gülsever Twitter hesabından bir paylaşımda bulunarak "Dün, Bekaroğlu, İhsan Özkes, Ekmelettin... Bugünkü dostlarımız, Abdullah Gül, Davutoğlu, Babacan... Şimdi de, Cihangir İslam Artık bu kadarını yüreğim taşımıyor. Kusura bakmayın. Benden bu kadar." ifadeleriyle istifasını duyurdu.

İNCE'NİN PARTİSİNE GEÇECEK

Gülsever, paylaşımına eklediği #MemleketHareketi ve #İnceGönüllüleri etiketleri ile de Muharrem İnce'nin Memleket Partisi'ne geçeceğinin sinyalini verdi.

CHP'den ilk Cihangir İslam istifası geldi ile ilgili etiketler CHP istifa Muharrem İnce Cihangir İslam ertuğrul gülsever
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.