CHP yandaşı Enver Aysever: Kılıçdaroğlu kincidir. Akşener'in, İmamoğlu'nun burnundan getirir!

CHP'de gerilim devam ederken Kılıçdaroğlu'nu destekleyen CHP yandaşı Enver Aysever Youtube hesabından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. "Kılıçdaroğlu kincidir" diyen Aysever, "Ona tuzak kuranları; Akşener'i, İmamoğlu'nu, Özgür Özel'i, seni (Cafer Mahiroğlu) ve o ekiptekilerin Muharrem Erkek'in burnundan getirmeden defteri kapatmaz. Sizi bitirmeden, canınıza okumadan defteri kapatmaz" ifadelerini kullandı.

CHP'de yaşanan 'değişim' gelirimi her geçen gün tırmanıyor. 

Kılıçdaroğlu'nu destekleyen CHP yandaşı Enver Aysever, kendi Youtube hesabından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

"Kılıçdaroğlu kincidir, eline düştüğün zaman adamı paramparça eder." diyen aysever sözlerine şöyle devam etti: 

"Ona tuzak kuranları; Akşener'i, İmamoğlu'nu, Özgür Özel'i, seni (Cafer Mahiroğlu) ve o ekiptekilerin Muharrem Erkek'in burnundan getirmeden defteri kapatmaz. Sizi bitirmeden, canınıza okumadan defteri kapatmaz. Hepsinden daha zekidir Kemal bey bu işlerde göreceksiniz."

CHP yandaşı Enver Aysever: Kılıçdaroğlu kincidir. Akşener'in, İmamoğlu'nun burnundan getirir! ile ilgili etiketler Enver Aysever

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.