CHP mitinginde atılan slogan 'Kandil mi yoksa Taksim mi?' diye kapışanlara özel video: İşte montajsız Tele1 yayını!

Maltepe'de CHP'nin dün düzenlediği 'Milletin Sesi' mitinginde 'Her yer Kandil, her yer direniş' sloganları muhalif medya tarafından yalanlanırken Tele1'den gelen montajsız görüntüler tüm gerçekliği gözler önüne serdi.

CHP'nin dün düzenlediği Maltepe mitinginde, "Her yer Kandil, her yer direniş" sloganının atılması sonrası sosyal medyada 'Taksim mi yoksa Kandil mi deniliyor?' sorusu gündeme geldi.

Muhalif medya, "Videonun ses kalitesi ile oynanmamış orijinal halinde vatandaşların “Her yer Taksim, her yer direniş” sloganı attığı duyuldu." demişti. 

TELE1, 'HER YER KANDİL' SLOGANINI VERDİ

Bahsedilen sloganın atıldığı an canlı yayın bağlantısı yapan Tele1'deki montajsız görüntülerde ise gerçek ortaya çıktı. 

Tele1'in canlı yayınında, "“Her yer Taksim Her yer direniş” sloganı atılıyor" denilen yerde aslında "Her yer Kandil, her yer direniş" seslerinin yükseldiği net bir şekilde anlaşılıyor. 

 

CHP mitinginde atılan slogan 'Kandil mi yoksa Taksim mi?' diye kapışanlara özel video: İşte montajsız Tele1 yayını! ile ilgili etiketler CHP Kandil Taksim Maltepe slogan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.