CHP KARIŞTI, GÜRSEL TEKİN İSTİFA ETTİ! ÖZGÜR ÖZEL’İN 1 NİSAN PLANI NASIL ÇÖKTÜ?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, CHP İstanbul il başkanlığındaki protestoları, Gürsel Tekin’in istifa kararını, Özgür Özelin 1 Nisan planını çökmesini, SONAR başkanı Hakan Bayrakçı'nın İstanbul’da Murat Kurum - Ekrem İmamoğlu yarışındaki son anket analizini ve FETÖ elebaşı Gülen'in ‘yeniden diriliş’ mesajıyla asıl planını masaya yatırdı.

''TÜRKİYE, IRAK'IN KUZEYİNDE TERÖR ÖRGÜTÜNE BASKIYI ARTIRACAKTIR''

Bozkurt, ''Erdoğan'ın temasları Doğu Akdeniz, Orta Doğu, Gazze konusunda önemli bazı içerikler taşıyor. BAE-Türkiye ilişkileri artık iyileşti. Erdoğan-Barzani görüşmesi terörle mücadele konusunda önemli adımlar atılacağının işaretidir. Türkiye, Irak'ın kuzeyinde terör örgütüne baskıyı artıracaktır. Barzani görüşmesi, Süleymaniye'ye mesajdır. Libya da Doğu Akdeniz jeopolitiği açısından önemli.

''CHP'DE 31 MART'TAN İTİBAREN KAVGALAR BAŞLAYACAK''

CHP'de 31 Mart'tan itibaren kavgalar başlayacak.  CHP Genel Merkez baskını bile yaşanabilir. CHP'yi sevenler kapatıp yeniden açmalı. CHP'nin ilçe başkanlıklarına layık olmayan şahısları genel merkezi yönetiyor. CHP'de değişim dedikleri partiyi mahvetti. Değişim dedikleri CHP'yi kendi tekkelerine çevirmek. CHP, kaybetmek için her şeyi yapmaya devam ediyor.

''ABD DESTEKLİ FETÖ, SALDIRIYA HAZIRLANIYOR OLABİLİR''

Emniyette de terörle iltisaklı oldukları için ihraç edilenlerden iade edenler var. FETÖ'nün mahrem imamıyla iltisakı tespit edilenin göreve iade edilmesi çok sıkıntılı bir durum. Türkiye'nin ABD'yle ilişkilerini iyileştirme sürecine girmesi üzerinde birileri bunlara bir talimat vermiş olabilir. ABD destekli FETÖ saldırıya hazırlanıyor olabilir. Acaba FETÖ'nün dağılma durumu var da gülen o yüzden mi mesaj veriyor?'' ifadelerini kullandı. 

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

CHP KARIŞTI, GÜRSEL TEKİN İSTİFA ETTİ! ÖZGÜR ÖZEL’İN 1 NİSAN PLANI NASIL ÇÖKTÜ? ile ilgili etiketler CHP Gürsel Tekin Özgür Özel FETÖ Fetullah Gülen Hakan Bayrakçı Anket seçim Murat Kurum Ekrem İmamoğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.