Ceren Özdemir'in günlüğünde ne yazıyor?

Ceren Özdemir'in günlüğünde ne yazıyor? Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları 3'üncü sınıf öğrencisi olan Ceren, evinin önünde bıçaklanarak öldürülmüştü. Özdemir'in günlük notları ortaya çıktı.Detaylar haberimizde...

Ceren Özdemir'in günlüğünde ne yazıyor? Ceren Özdemir cinayeti Türkiye'de gündeme oturdu. Özdemir ile ilgili yeni bir haber daha geldi.Ceren Özdemir'in günlük notları ortaya çıktı.

Hürriyet'ten Musa Kesler'in haberine göre; Ceren’in üniversiteden sınıf arkadaşı sosyal medyada çıkan günlüklerden haberi olduğunu belirterek “Ceren’in çocukluğundan beri tuttuğu günlükleri not defterleri vardı. Yazmayı seven birisiydi. Bu da onlardan sadece biri hem günlük yaşadıklarını hem hayallerini hem planlarını not alırdı” ifadelerini kullandı. Öte yandan Babası Yılmaz Özdemir de günlüklerin Ceren’e ait olduğunu doğruladı.

CEREN'İN TEK HAYALİ PİYANO ÇALMAK

Öldürülmeden önce gelecek planları için küçük notlar alan Ceren Özdemir hayallerini günlüğüne şu şekilde not almış;

‘Piyanoyu çok iyi öğrenmek, İngilizceyi çok iyi öğrenmek, Erasmus ile yurtdışına gitmek, Yüksek lisans yapmak, Oyuncu olmak, tek başına yaşamayı öğrenmek.’

Ceren Özdemir'in günlüğünde ne yazıyor?

Ceren Özdemir'in günlüğünde ne yazıyor? - Resim : 2

Ceren Özdemir'in günlüğünde ne yazıyor? - Resim : 3
CEREN ÖZDEMİR'İN KATİLİ NE KADAR CEZA ALDI?

Ordu 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın 23 Aralık'taki ilk duruşmasında SEGBİS aracılığıyla hakim karşısına çıkan sanık Arduç'un, ifadesi sırasında akıl hastası olduğunu beyan etmesi üzerine rapor alınmasına karar verilmişti.

Sanık Arduç, akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespiti için tutuklu bulunduğu Van Yüksek Güvenlikli Cezaevinden 24 Aralık'ta Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine sevk edilmişti.

Kontrolde cezai ehliyetinin tam olduğu tespit edilen Arduç ile ilgili raporun detayları ortaya çıkmıştı.

Sanığın akli dengesinin yerinde olup olmadığına ilişkin 3 doktorun oy birliğiyle hazırladığı raporda, "Adı geçenin psikiyatrik muayenesinde bilinci açık, koopere, oryante, affekti ötimik, düşünce içeriği normal, hezeyan, halüsinasyon tespit edilmedi, gerçeği değerlendirme, yargılama ve soyutlama normal, şahsın 3 Aralık 2019 tarihinde işlediği iddia olunan 'canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürme' suçuna karşı TCK'nin 32/1 ve 32/2 maddelerinden istifade edemeyeceği, cezai ehliyetinin tam olduğunu bildirir sağlık kurulu raporu oy birliği ile verildi." ifadeleri yer aldı.

Katil zanlısının yaptığı açıklama ise akıllara durgunluk verdi. Zanlının, "Şu an yanımda memurlar olmasaydı, ben burada çırılçıplak soyunurdum, o zaman akıl sağlığımı görürdünüz. Raporda 'aklım yerinde' deniyor. Deli olmam için ne yapmam gerekiyor." ifadeleri adeta kan dondurdu.

Özgür Arduç müebbet hapis cezası aldı.

 

Ceren Özdemir'in günlüğünde ne yazıyor? ile ilgili etiketler Ordu Ceren Özdemir günlük
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.