Ceren Moray ve Demet Evgar Uyumlulukları İle Unutulmuyor! Sosyal Medya Bu İkiliyi Konuşuyor

İzleyicilerin beğenerek izlediği güçlü senaryosu ile göz dolduran Avlu dizisinin iki ünlü ismi Demet Evgar ve Ceren Moray ikilisinin uyumu izleyici tarafından unutulmuyor.

İzleyicilerin beğenerek izlediği güçlü senaryosu ile göz dolduran Avlu dizisinin iki ünlü ismi Demet Evgar ve Ceren Moray ikilisinin uyumu izleyici tarafından unutulmuyor.

Ceren Moray ve Demet Evgar Uyumlulukları İle Unutulmuyor! Sosyal Medya Bu İkiliyi Konuşuyor

Magazin sitesinin verdiği bilgiye göre Avlu dizisinin iki güçlü ismi dizideki performansları ve güçlü oyunculukları ile göz doldurmakta. Hafızalardan silinmeyen konusu ile her hafta yayınlanan Avlu dizisindeki oyuncular dostlukları ile de izleyicinin beğenisini kazandı. 

Dizi Star TV'de Ekranlara Gelmişti

Star TV'de 2018-2019 yıllarında ekranlarda oynayan Avlu dizisinin konusu izleyiciden beğeni almış ve yoğun ilgi görmüştü. Konusu ve güçlü oyuncu kadrosu ile ekranlara gelen Avlu dizisinin iki bayan başrol karakteri Ceren Moray ve Demet Evgar dizide canlandırdıkları rolde beğeni toplamışlardı.

Ceren Moray ve Demet Evgar Uyumlulukları İle Unutulmuyor! Sosyal Medya Bu İkiliyi Konuşuyor - Resim : 2

Suçsuz olarak hapiste yatan Deniz ile hapishanedeki kadınların hayat hikayelerinden oluşan dizide iç ve dış savaşlar ile birlikte çekişmelerin yer aldığı senaryoya sahip Avlu dizisinde Ceren Moray, Azra karakterini canlandırmıştı.

İzleyicinin Unutamadığı Oyuncular

Dizide Azra ile Deniz arasındaki dayanışma ve dostluğunda işlendiği dizi dizinin sevenleri tarafından hala unutulmadı. Demet Evgar’ın canlandırdığı Deniz ile Ceren Moray’ın hayat verdiği Azra karakterlerinin arasındaki dostluk ve dayanışma ise izleyiciler tarafından hala unutulmadı.

Ceren Moray ve Demet Evgar Uyumlulukları İle Unutulmuyor! Sosyal Medya Bu İkiliyi Konuşuyor - Resim : 3

Yeni projelerde ikiliyi yan yana görmek isteyenler iki oyuncuyu farklı dizilerde gördü ancak dizinin reyting almaması nedeni ile projeler ekranlara erken veda etti. İkilinin aynı projede oynamasını isteyen hayranları sosyal medya ile ikilinin yeniden bir araya gelmesi için seferber oldular.

Ceren Moray ve Demet Evgar Uyumlulukları İle Unutulmuyor! Sosyal Medya Bu İkiliyi Konuşuyor - Resim : 4

Ceren Moray, Yalancı Ve Mumları Dizisinde

Ceren Moray Öğretmen adlı diziden sonra Exxen dizisi olan Olağan Şüpheliler adlı dizide başrol oynamıştı. Yeni çekilen dizi Yalancı ve Mumları adlı dizi projesinde yer alacak olan Ceren Moray, oyunculukta oldukça beğeni toplayan bayan oyuncu olarak izleyicisin.in beğenisini topluyor. Yakında ekranlara gelecek Yalancı ve Mumları adlı dizi için hazırlıklar yapılmaya başlandı.  

Ceren Moray ve Demet Evgar Uyumlulukları İle Unutulmuyor! Sosyal Medya Bu İkiliyi Konuşuyor - Resim : 5

Ceren Moray ve Demet Evgar Uyumlulukları İle Unutulmuyor! Sosyal Medya Bu İkiliyi Konuşuyor ile ilgili etiketler Demet Evgar
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.