Cem Yılmaz'ın sevgilisi Rüya Demirbulut kimdir, kaç yaşında? Rüya Demirbulut ne iş yapıyor?

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, kendisinden 21 yaş küçük olan Rüya Demirbulut ile aşk yaşamaya başladı. Yapılan haberlerin ardından, Rüya Demirbulut'un yaşamdı ve ne iş yaptığı büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. Peki, Cem Yılmaz'ın sevgilisi Rüya Demirbulut kimdir? Detaylar haberimizde...

En son ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile yaşadığı ilişkiyle gündeme gelen ünlü komedyen Cem Yılmaz şimdi de, kendisinden 21 yaş küçük Rüya Demirbulut ile aşk yaşıyor. Rüya Demirbulut'un yaşamı büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. Peki, Cem Yılmaz'ın sevgilisi Rüya Demirbulut kimdir? Ayrıntılar haberimizde... 

Cem Yılmaz'ın sevgilisi Rüya Demirbulut kimdir, kaç yaşında? Rüya Demirbulut ne iş yapıyor?

RÜYA DEMİRBULUT KİMDİR?

Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisi Rüya Demirbulut, 1995 İstanbul'da dünyaya geldi. Boyu 1.68 cm, kilosu ise 54’tür. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünden mezundur. 2015 yılında Lysistrara Düşleri isimli tiyatro oyununda sahne aldı. 2019 yılında TRT 1 ekranlarında ilk dizi oyunculuk deneyimi olan Tek Yürek dizinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Dizide Aslı karakterine can verdi.

CEM YILMAZ KİMDİR?

23 Nisan 1973 tarihinde İstanbul'da doğdu. Aslen Gürün, Sivaslıdır. İlköğrenimini Mehmet Âkif İlkokulunda tamamladı. Ortaokulda Bahçelievler Kâzım Karabekir Ortaokulunu, sonrasında da Etiler Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümünü bitirdi. Karikatüre olan ilgisi ve yeteneği sayesinde üniversite yıllarında Leman isimli mizah dergisinde çalışmaya başladı. İlk gösterisini dergide çalıştığı yıllarda, Leman Kültür Merkezinde gerçekleştirdi. Sonrasında Beşiktaş Kültür Merkezinde sahne almaya başladı ve burada düzenlediği gösteriler ile adını duyurmayı başararak günümüze kadar toplamda 4.000'den fazla kez sahneye çıktı.

1998'de Her Şey Çok Güzel Olacak isimli filmle sinema sektörüne adım attı. İçlerinde Türk Sineması’nın en sevilen filmleri arasına girmiş olan G.O.R.A., A.R.O.G, Hokkabaz ve Yahşi Batı gibi yapımların da bulunduğu on filmde rol aldı ve üç filmde seslendirme sanatçısı olarak çalıştı.Sinema alanındaki çalışmalarının yanı sıra sahne gösterilerini de devam ettirdi; her biri kapalı gişe oynayan dört ayrı stand up gösterisi gerçekleştirdi.

“Sadri Alışık Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu Ödülü”, “4. Yeşilçam Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu Ödülü” ve “Brussels Uluslararası Bağımsız Film Festivali En İyi Erkek Oyuncu Ödülü” gibi ödüllerin de dâhil olduğu çeşitli ödüllere layık görüldü. 2014'te StandartCY adlı gösterisiyle sonbaharda Amerika turnesine çıkmıştır. Yer aldığı film Deli Aşk, 10 Mart 2017 tarihinde vizyona girmiştir.

 

Cem Yılmaz'ın sevgilisi Rüya Demirbulut kimdir, kaç yaşında? Rüya Demirbulut ne iş yapıyor? ile ilgili etiketler Rüya Demirbulut Cem Yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.