Cem Davran'ın oğlu Hürcan Davran delikanlı oldu! Son hali babasının gençliğini aratmadı

Cem Davran, 1990 yılında hayatını birleştirdiği Hilal Davran'dan dünyaya gelen 29 yaşındaki oğlu Hircan Davran ile birlikte Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Hicran Davran'ın son hali ise görenleri şaşırttı. Görenler babasının gençlik yıllarını hatırladı.

Tatlı Bedüş, Ruhsar, Kahpe Bizans, Hayat Güzeldir gibi yapımlardaki rolleriyle hafızalara kazınan 58 yaşındaki oyuncu Cem Davran, önceki gün kendisi gibi oyuncu olan büyük oğlu Hürcan Davran ile Nişantaşı’nda görüntülendi. Cem Davran’ın oğulları Hürcan Davran ve Ali Davran'ın da kendi izinden gittiği ve oyunculuk yapmaya başladıkları ortaya çıktı.

''YENİ NESİL OYUNCULARIN HEPSİ ÇOK YETENEKLİ''


Kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Cem Davran, oğullarının baba mesleğini yapması hakkında “Kendi kararları, onların meslek seçimine karışmam. Hürcan bazı dizilerde oynadı. Eğitimini de tamamladı. Küçük oğlum Ali de yurtdışında eğitimini tamamladı ve tiyatroya başladı. Yeni nesil oyuncuların hepsi çok yetenekli. Bizim zamanımızdan çok daha fazla seçenek var şu an... Bizim işimiz eskiden daha kolaydı. Bahtı açık olsun hepsinin” açıklamasında bulundu.


Hürcan Davran ise, ''Babamın yolundan ilerlemeye çalışıyorum. Tabii eksiklerim var, hala öğreniyorum.'' ifadelerini kullandı. Hürcan'ın babasının gençlik yıllarına olan benzerliği ise dikkatlerden kaçmadı.

cem davran - hürcan davran

HÜRCAN DAVRAN HAKKINDA

HürCan Davran, 15 Kasım 1992 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı üflemeli çalgılar bölümünden ana sanat dalı klarnet olmak üzere mezun oldu. İki sezon İstanbul Şehir Tiyatroları’nda çalıştı. İstanbul Halk Tiyatrosu bünyesinde oyunculuk çalışmalarına katıldıktan sonra bir süre Milano’da yaşadı. HürCan Davran, ilk oyunculuk deneyimini ise FOX TV'de ekrana gelen ve 16'ncı bölümüyle final yapan “Kanunsuz Topraklar” dizisi ile yaşadı.

İşte Cem Davran'ın oğlu Hürcan Davran ile Ali Davran'ın son hali...

ali davran - hürcan davran

ali davran - cem davran

 

Cem Davran'ın oğlu Hürcan Davran delikanlı oldu! Son hali babasının gençliğini aratmadı ile ilgili etiketler Cem Davran
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.