Cehennem Melekleri 2 filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak?

Bugün Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Cehennem Melekleri 2 filmi heyecanla bekleniyor. Filmin konusunu merak edenler arama motorlarından araştırma yapmaya devam ediyor. Peki, Cehennem Melekleri 2 filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? Detaylar haberimizde..

Cehennem Melekleri 2 filmi bu akşam Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak. Filmin kaçta başlayacağını merak edneler araştırmalar yapmaya devam ediyor. Filmin yönetmen koltuğunda Simon West oturuyor. Peki, Cehennem Melekleri 2 filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? Detaylar haberimizde...

 

Cehennem Melekleri 2 filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak?

CEHENNEM MELEKLERİ 2 FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Barney Ross ve ekibine, Bay Church tarafından yeni bir görev verilir. Basit gibi görünen bu görev sırasında işler ters gider ve ekip üyelerinden biri öldürülür. Cehennem Melekleri, kardeşlerini öldüren Jean Vilain ile çetesinden intikam almak ve dünyayı yok edecek güçteki silahı durdurmak için harekete geçer.

KAÇTA BAŞLAYACAK?

Cehennem Melekleri 2 filmi bugün saat  20:00 - 22:00 arasında yayınlanacaktır.

 

Cehennem Melekleri 2 filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? ile ilgili etiketler Kanal D canlı izle 2019 film kanal d canlı yayın sinema filmi
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.