Çatı Katı Aşk final mi yapıyor? Bitiyor mu?

Çatı Katı Aşk final mi yapıyor? Bitiyor mu? Kanal D'nin sevilen dizisi Çatı Katı Aşk'ın her zaman ki gününde göremeyince final yapıp yapmadığı merak edildi. Çatı Katı Aşk final mi yapıyor?

Çatı Katı Aşk final mi yapıyor? Bitiyor? normalleşme süreci ile birlikte başlayan yaz dizisi Çatı Katı Aşk'ın gününde diziyi izlemek için açan seyirciler yayında göremeyince üzüldü.

ÇATI KATI AŞK FİNAL Mİ YAPIYOR?

Kanal D'nin sevilen dizisi final yapmıyacak. Kanal D Çatı Katı Aşk dizisinin gününü değiştirdi.

ÇATI KATI AŞK HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Çatı Katı Aşk dizisi Perşembe günleri yayınlanıyor. Çatı katı Aşk 9. bölümü 5 Eylül 2020 Cumartesi günü saat 20.00'da Kanal D ekranlarında olacak.

ÇATI KATI AŞK OYUNCULARI KİMLER?

Çatı Katı Aşk dizisinin oyuncu kadrosunda Furkan Andıç (Ateş Avcı), Ezgi Şenler (Ayşen Yılmaz), Yiğit Kirazcı (Demir Yılmaz), Nilay Deniz (Yasemin Çetin), Renan Bilek (Celal Yılmaz), Tülay Günal (Perihan Yılmaz), Erhan Yazıcıoğlu (Asaf Avcı), Ebru Aykaç (Gülriz Avcı), Burak Tamdoğan (Filozof Emin), Pelin Öztekin (Süheyla Durmaz), Bülent Seyran (Şuayip Durmaz), Bedia Ener (Saadet Yılmaz) gibi sevilen isimler yer alıyor.

ÇATI KATI AŞK KONUSU

Çatı Katı Aşk dizisi sımsıcak bir aile ortamını yansıtmaktadır. Büyük bir dayanışma içerisinde olan aileye katılan Ateş ile Yasemin, büyük bir aşk yaşayarak zaman içerisinde dostluk, paylaşma ve sevgi adına her şeyi tadacaktır. Bir aşk hikayesini andıran Çatı Katı Aşk, farklı kültürlerden gelen Ateş, Ayşen, Demir ve Yasemin’in ailelerini karşılarına alma pahasına aşklarından vazgeçmemeye ant içmişlerdir.

Çatı Katı Aşk final mi yapıyor? Bitiyor mu? ile ilgili etiketler Çatı Katı Aşk bitiyor mu Final mi yaptı Çatı Katı Aşk ne oldu? neden yok
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.