Captain Marvel ilk görüntüleri! Ne zaman vizyona girecek? Captain Marvel konusu

Yönetmen koltuğunda Anna Boden ve Ryan Fleck ikilisinin yer aldığı süper kahraman filmi Marvel'ın en güçlü süper kahramanını seyircilerin karşısına çıkaracak ve Marvel ilk kadın süper kahraman temelli filmi olacak. İşte, Captain Marvel'dan ilk görüntüler ve vizyon tarihi! Tüm detaylarıyla haberimizde...

Captain Marvel'dan ilk görseller yayınlandı. 2015 yapımı Gizli Dünya filmiyle En İyi Kadın Oyuncu Oscar ödülüne layık görülen Brie Larson'ın Marvel evreninin en güçlü süper kahramanına hayat vereceği filmden gelen karelerde filmin hem baş kahramanını hem de filmde görmeyi merakla beklediğimiz karakterleri görüyoruz. İşte, Captain Marvel'dan ilk görüntüler ve vizyon tarihi! Tüm detaylarıyla haberimizde...

Captain Marvel ilk görüntüleri! Ne zaman vizyona girecek? Captain Marvel konusu

Captain Marvel'dan ilk görseller yayınlandı. 2015 yapımı Gizli Dünya filmiyle En İyi Kadın Oyuncu Oscar ödülüne layık görülen Brie Larson'ın Marvel evreninin en güçlü süper kahramanına hayat vereceği filmden gelen karelerde filmin hem baş kahramanını hem de filmde görmeyi merakla beklediğimiz karakterleri görüyoruz.

Marvel evreninde kilit bir rol oynayacak olan filmde, özel güçler kazanan Carol Danvers'ı, iki uzaylı ırkının savaşında ortada kalan dünyayı kurtarmak için çabalarken göreceğiz. Yönetmen koltuğunda Anna Boden & Ryan Fleck ikilisinin yer aldığı süper kahraman filmi Marvel'ın en güçlü süper kahramanını seyircilerin karşısına çıkaracak ve Marvel'ın ilk kadın süper kahraman temelli filmi olacak.

Captain Marvel ilk görüntüleri! Ne zaman vizyona girecek? Captain Marvel konusu - Resim : 2

Captain Marvel ilk görüntüleri! Ne zaman vizyona girecek? Captain Marvel konusu - Resim : 3

Captain Marvel ilk görüntüleri! Ne zaman vizyona girecek? Captain Marvel konusu - Resim : 4

Captain Marvel ilk görüntüleri! Ne zaman vizyona girecek? Captain Marvel konusu - Resim : 5

Captain Marvel ilk görüntüleri! Ne zaman vizyona girecek? Captain Marvel konusu - Resim : 6

Filmin kadrosu da bir hayli iddialı... Kree ırkından gelme olan Mar-Vell isimli bir savaşçı olan ve dünyada saklanabilmek için doktor Walter Lawson karakterine bürünen Captain Marvel'ın akıl hocasını yakışıklı oyuncu Jude Law canlandırırken, insanlığın arasına sızdığında Doktor Minnerva adını alan Kree casusu ve genetikçi Minn-Erva'ya ise Humans'ın Anita'sı Gemma Chan hayat verecek. Marvel sinematik evreninin S.H.I.E.L.D. müdürü Nick Fury, Samuel L. Jackson tarafından bir kez daha beyaz perdeye taşınıyor. Kadroda yer alan Lashana Lynch'in ise Avengers ekibinin üyelerinden biri olan Monica Rambeau rolünde boy göstereceği tahmin ediliyor. Son olarak "Yıldızlar Asla Ölmez" ile seyircilerin karşısına çıkan, Altın Küre, BAFTA ve SAG ödülü sahibi Amerikalı oyuncu Anette Benning'in de Danvers'ın annesini canlandıracağı söylentileri mevcut... Filmin kötü adamı ise uzaylı ırkı Skrulls'un lideri rolünde Ben Mendelsohn olacak.

"Captain Marvel" 8 Mart 2019'da ülkemizde vizyona girecek.

CAPTAİN MARVEL KİMDİR?

Carol Danvers, vatansever bir Amerikan vatandaşı, ilk olarak Marvel’ın 1968 yılında yayınladığı Marvel Super-Heroes13 sayısında boy gösterdi. Kendisi iyi bir kariyere sahip bir güvenlik personeliyken genç yaşta NASA’nın Güvenlik Direktörü görevine getirilir. NASA’nın güvenlik biriminin başında olduğu için Dünya dışı tehlikelerden de haberdardı elbette. Çok gelişmiş bir teknolojiye sahip Kree uzaylı ırkına mensup Captain Mar-Vell kod adlı bir süper kahraman, dünyamıza gelip Carol ile tanışınca Carol’ın tüm hayatı değişecekti. Kree halkının lideri olan ve Guardians of Galaxy filminde de gördüğümüz Ronan the Accuser, Captain Mar-Vell’in ölüm fermanını imzalayınca, Captain ve Kree askerleri arasında savaş patlak verir. Savaş sırasında Psyche Magnetron isimli kozmik enerji depolayan cihaz patlayınca, Captain Mar-Vell’in genlerinin bir kısmı, yakınında bulunan Carol’ın genlerinin üstüne kodlanır; dolayısıyla Carol, Captain Mar-Vell’in güçlerinin büyük bir kısmına sahip olur ve Ms. Marvel kod adını alarak Avengers’a katılır.

Çok uzun yıllar Avengers’ın daimi üyesi olan ve arada X-Men’le bile çalışan Ms. Marvel, süperinsan kuvveti (yaklaşık 70 ton kaldırabilmektedir), süperinsan dayanıklılığı ve çevikliği, ses bariyerini aşabilecek hızda uçabilmesi, neredeyse her türlü enerji türünü absorbe edip, bu enerjiyi fiziksel özelliklerini kat be kat güçlendirebilmek için kullanabilmesi, her türlü zehre ve toksine olan bağışıklığı, hızlı iyileşme yeteneği ve ellerinden fırlatabildiği son derece yıkıcı güce sahip foton ışınlarıyla Avengers ekibinin en güçlü üyelerinden biri olagelmiştir. Yedinci His adını verdiği gücü sayesinde de kozmik evrende büyük bir tehlike olduğunda bunu önceden sezebilmekte ve önlem alabilmektedir.

2012 yılında yayınlanan Secret Avengers serisinde ölen Captain Mar-Vell’in ardından, kod adını Ms. Marvel’dan Captain Marvel’a değiştirmeye karar verir. Kostümüyle birlikte karakterinde de büyük değişikliklere gidilen Carol Danvers, eskisi gibi ekip liderinin sözünden çıkmayan bir kadın olmayı bırakıp ipleri eline almaya karar verir ve grup kararlarında daha baskın bir rol oynamaya başlar.

Brie Larson’ın başrolde olacağı filmimiz 8 Mart 2019 tarihinde vizyona girecek ve filmde orijinal Kree kahramanı Captain Mar-Vell’i usta oyuncu Jude Law canlandıracak. Samuel L. Jackson’ın Nick Fury ve Clark Gregg’in Ajan Colson rollerinde oynayacağını da biliyoruz. Ayrıca önceki filmlerde Ronan the Accuser ve Kortah karakterlerini canlandıran Lee Pace ve Djimon Hounsou da aynı rollerine devam edecekler.

 Marvel Studios başkanı Kevin Feige, Carol Danvers karakteri Marvel Sinematik Evreni’ne tanıtıldığında “Bugüne kadar tanıttığımız ve film serilerinde kullandığımız en güçlü karakter olacak.” ifadesini kullandı.

KOSTÜMLERİN GİZEMİ ÇÖZÜLMÜŞTÜ

Avengers Infinity War‘un finalinde gelişi müjdelenen Captain Marvel uzun zamandır büyük merak konusuydu. Sonunda Carol Danvers’ın kostümlü görseli ortaya çıktı. Marvel hayranlarını heyecanlandıran bu görüntülerde onu orijinal kostümüyle görüyoruz. Bu sitede ve bağlantılı sayfalarında yer alan içerikler; tamamen veya kısmen LOG’un yazılı izni olmadıkça kaynak gösterilerek veya alıntı yapılarak dahi kullanılamaz, çoğaltılamaz ve değiştirilemez. 

Bildiğiniz gibi Avengers Infinity War’un finalinde kahramanlarımız yenildi ve Thanos galip geldi. Nick Fury ise son saniyelerinde her şeyi değiştirebilecek biriyle, Captain Marvel ile irtibata geçti. Şimdi Avengers 4 bekleyişi devam ederken önce Carol Danvers‘ın orijin hikayesini göreceğiz. 90lı yıllara geri döneceğimiz filmin başrolünü Brie Larson üstleniyor. Ona Jude Law, Lee Pace, Samuel L. Jackson, Gemma Chan ve Clark Gregg gibi isimler de eşlik ediyor. Bu sitede ve bağlantılı sayfalarında yer alan içerikler; tamamen veya kısmen LOG’un yazılı izni olmadıkça kaynak gösterilerek veya alıntı yapılarak dahi kullanılamaz, çoğaltılamaz ve değiştirilemez. 

Captain Marvel ilk görüntüleri! Ne zaman vizyona girecek? Captain Marvel konusu ile ilgili etiketler Captain Marvel ilk görüntüler vizyon tarihi ne zaman
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.