Cansu Canan Özgen kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi?

Televizyon sunucusu, gazeteci ve yazar Cansu Canan Özgen, canlı yayında yaşadığı dramatik anları izleyicileriyle paylaştı. Özgen, soluk borusuna kaçan kuruyemişi Heimlich manevrası ile kurtaran konuk Can Özçelik'e teşekkür etti. Bu yaşanan tehlikeli anların ardından Cansu Canan Özgen'in kim olduğu merak ediliyor. Peki, Cansu Canan Özgen kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte, Cansu Canan Özgen hakkında merak edilenler...

Televizyon sunucusu, gazeteci ve yazar Cansu Canan Özgen, son canlı yayınında seyircileriyle paylaştığı etkileyici anları anlattı. Soluk borusuna kaçan kuruyemişi Heimlich manevrasıyla kurtaran konuk Can Özçelik'e teşekkür eden Özgen, izleyicilerini bu gerilim dolu anlarına ortak etti. Bu olayın ardından Cansu Canan Özgen'in kimliği merak konusu oldu. Peki, Cansu Canan Özgen kimdir? Kaç yaşında, nereli ve evli mi? İşte, Cansu Canan Özgen hakkında merak edilenler...

Cansu Canan Özgen kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi?

CANSU CANAN ÖZGÜN KİMDİR?

Cansu Canan Özgen, 23 Eylül 1989 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiş ve İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü mezunudur. Kariyerine BJK TV'de başlayan Özgen, daha sonra Habertürk TV ve A Haber Kanalı gibi önemli mecralarda haber sunuculuğu yaparak tanınmıştır.

CANSU CANAN ÖZGÜN'E NE OLDU?

Canlı yayında öksürmeye başlayan ve su verilmesi istenen Cansu Canan Özgen, öksürük devam edince yayına ara verildi. Aranın ardından soluk borusuna kaçan kuruyemişi ifade eden Özgen, konuk Can Özçelik'in Heimlich manevrası ile müdahale etmesiyle rahatladı. Olay sonrasında tekrar yayına dönen Cansu Canan Özgen, duygusal bir an yaşayarak konuğuna teşekkür etti.

9 Şubat 2020 tarihinde eski basketbol oyuncusu ve Gaziantepspor basketbol takımı yardımcı antrenörü Erden Eryüz ile nişanlanıp 15 Temmuz 2020 tarihinde evlenmiştir.

Cansu Canan Özgen kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? ile ilgili etiketler Cansu Canan Özgen
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.