Canan Danyıldız kimdir? Ne iş yapıyor? Kaç yaşında?

Canan Danyıldız kimdir? Beyaz Magazin programının sunucularından olan Canan Danyıldız, kendisine izleyiciden gelen bir iddiayı canlı yayında paylaştı. Danyıldız, izleyiciden gelen mesajda Kenan Doğulu'nun HIV virüsü taşıdığının iddia edildiğini programda açıkladı. Peki Canan Danyıldız kimdir?

Canan Danyıldız kimdir? Beyaz TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Beyaz Magazin programında Kenan Doğulu ile ilgili bir iddia açıklandı. Programın sunucusu olan Canan Danyıldız yayında, kendisine bir izleyiciden gelen mesajda "Kenan Doğulu'nun HIV olduğunun" iddia edildiğini belirtti.

Canan Danyıldız'ın programda Beren Saat ve Kenan Doğulu ile ilgili mahremiyet gerektiren bir iddiayı, gazetecilik ilkelerine aykırı olarak, teyit etmeden açıklaması ise vatandaşların büyük tepkisini çekti.

CANAN DANYILDIZ KİMDİR?

Aslen İzmir'li olan Canan Danyıldız, Yeditepe Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı mezunudur. Danyıldız, üniversite yıllarındayken dönemin ünlü dergilerinden birinde asistan olarak çalışmaya başlamasıyla editörlük kariyerinin ilk adımlarını attı. Pek çok isimle röportaj yapan ancak son sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Kerimcan Durmaz ile yaptığı röportaj ile de adından sıkça söz ettirmeyi başarmıştır.

Canan Danyıldız Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Magazin programında sunuculuk yapıyor.

 

Canan Danyıldız kimdir? Ne iş yapıyor? Kaç yaşında? ile ilgili etiketler Beyaz TV Dergi
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.