Can Feda'nın konusu nedir?

Burak Özçivit ve Kerem Bürsin'in başrollerinde yer aldığı Can Feda filminin vizyona girmesine az bir zaman kala galası yapıldı. Oyuncu kadrosu ile beğeni toplayan film konusu ile de büyük merak uyandırıyor. Ne zaman vizyona gireceği ve konusu herkes tarafından merak ediliyor. Peki Can Feda'nın konusu nedir? Ne zaman vizyona girecek? Oyuncular kimlerdir? Detaylar haberimizde...

Can Feda'nın konusu nedir? Çağatay Tosun’u yönetmenliğini, Zafer Külünk ise senaryosunu kaleme aldığı Can Feda filmi büyük merak ile bekleniyor. Kerem Bürsin ve Burak Özçivit'in başrollerinde yer aldığı filmin galası yapıldı. Herkes tarafından beğenilen oyuncuların yer aldığı filmin konusu merak ediliyor. Peki Can Feda'nın konusu nedir? Ne zaman vizyona girecek? Oyuncular kimlerdir? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

cats_7

CAN FEDA

Dünyanın en tehlikeli bölgelerinden birinde 7 yıldır iç savaş hüküm sürmektedir. Türk ordusu yanında hiçbir müttefik devlet olmadan bölgeye giriş yapar. Bölgede görevliler arasında Yüzbaşı Alparslan'ın komutasındaki 6 kişilik Özel Kuvvetler timi de vardır. Tim, aralarına katılan Yüzbaşı Pilot Onur ile birlikte Türk ordusuna karşı kurulan büyük bir tuzağı ortaya çıkarır. Tuzağı bozmak için zorlu şartlarda vatan millet uğruna teröristlere karşı yaşam savaşı veren tim için asıl sınav, vicdanını kaybetmeyip insan kalmayı başarabilmektir.

6 Nisan 2018 tarihinde vizyona girecek.

KEREM BÜRSİN

Hollywood-Türk yapımlarında İngilizce,Türkçe çift dille oyunculuk yapmaktadır.

Bürsin Kanal D 'de yayınlanan "Güneşi Beklerken" adlı dizide aynı ismi paylaştığı "Kerem Sayer" ve son bölümlerde ortaya çıkan yüzü deforme ikizi "Güneş Sayer" rolleriyle tanınmıştır.Çağan Irmak filmi Unutursam Fısılda'da müzisyen Erhan'ı canlandırdı. Şeref Meselesi dizisinde "Yiğit Kılıç" karakterini canlandırmıştır ve aynı karakterle "Ulan İstanbul" dizisinde konuk oyuncu olmuştur.Yapımcı Roger Corman'ın Sharktopus ve Palace of the Damned televizyon filmlerinde, bazı bağımsız filmlerde ve kısa filmlerde rol aldı.

Bürsin, İskoçya (Edinburg), Endonezya (Medan, Cakarta), Birleşik Arap Emirlikleri (Abu Dabi, Dubai),Türkiye (Ankara,İstanbul), Malezya (Kuala Lumpur), ABD (Teksas, Boston, Los Angeles) gibi ülkelerde yaşadı. 1999'da 12 yaşındayken ailesiyle birlikte ABD'ye yerleşti.

Üniversite eğitimini oyunculuk üzerine alarak Emerson College'nin pazarlama iletişimi bölümünden mezun oldu.ABD genelindeki liseler arası tiyatro yarışmasında en iyi erkek oyuncu seçildi.9 Eylül 2013'te yayınlanan sosyal mesajlaşma uygulaması Line'ın reklam filminde rol almıştır.AyrıcaGüneşi Beklerken dizisindeki rol arkadaşı Hande Doğandemir ile birlikte Lipton reklamında oynadı ve Ocak 2015 'te ise Mavi Jeans'ın, reklam yüzü oldu.Markanın diğer bir yüzü Serenay Sarıkaya ile birlikte Türkiye'nin ilk snapchat röportajını gerçekleştirdiler ve daha sonrasında beraber reklam filminde #1jean1tişört etiketi ile rol aldılar. İkili reklamda Maroon5'in This Love şarkısını seslendirdi. Çiftin ikinci reklam filmleri 2015 Eylül'de #yepyenibirjean etiketi ile gerçekleşti. 2016 da Serenay Sarıkaya ile birlikte üçüncü reklam filminde #yaşasınmavi etiketi ile rol aldılar. 2016 Ağustos'da Kerem Bürsin'in Mavi Jeans markasıyla anlaşması son bulmuştur.

BURAK ÖZÇİVİT

Türk oyuncu ve eski manken.

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümünde okudu. Aslen Gazianteplidir.

Kazım İşmen Lisesi'nden mezundur (2001). 2003 yılı Best Model of Turkey yarışmasında gelecek vadeden seçilmiştir. Yarışmadan sonra Uğurkan Erez Ajans ile çalışmaya başlamıştır. Şu anda ise mankenliği bırakmıştır.

2005'te Best Model of Turkey yarışmasına yeniden katılmış ve Best Model of Turkey seçilmiştir. Buna bağlı olarak da Best Model of The World'e katılmış ve dünyanın en iyi ikinci mankeni seçilmiştir. Faruk Saraç, Abbate, Tween ve NetWork gibi markaların defileleri ve yurt dışı fuar defilelerinde görev almıştır.

İlk oyunculuk deneyimini Eksi 18 dizisinde genç komiser Murat'ı canlandırarak yaşamıştır. Kasım 2007'de sinemalarda gösterime giren Musallat isimli sinema filminde rol almıştır. Kanal D'de yayınlanan ve yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı Zoraki Koca adlı dizide oynamıştır. 2008 yaz aylarında ise Baba Ocağı adlı dizide Güven adlı karakteri canlandırmıştır. Daha sonra Gossip Girl'den esinlenilen Küçük Sırlar adlı dizide Çetin'i canlandırmıştır. 2011:2013 yılları arasında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Malkoçoğlu karakterini canlandırmıştır. Malkoçoğlu filmi için hazırlıklara başlamıştır. 2013 yılında ise Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı romanından uyarlanan Çalıkuşu dizisinde Kamran rolünü canlandırmıştır. Çalıkuşu'nda başrolü paylaştığı Fahriye Evcen'le yeniden, bir sinema filmi Aşk Sana Benzer ile beyaz perdeye dönmüştü. 2015 yılında başlayan ve 2017'de final yapan Kara Sevda dizisinde rol almaktaydı.

İPEK YALOVA KİMDİR?

Melike İpek Yalova 29 Nisan 1984 tarihindeİstanbul'da doğdu. Türk oyuncudur. Eski Devlet Bakanı Yüksel Yalova'nın kızıdır.Bilkent Uluslararası İlişkiler Bölümü’nün ardından Roma La Sapienza Üniversitesi’nde Uluslararası Politikalar ve Kriz Yönetimi’ eğitimi alan Yalova, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Kastilya Prensesi Isabella olarak oyunculuk yaptı.

ÇAĞATAY TOSUN

Türk sinema dizi ve film yönetmenidir.

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü mezunudur.

YÖNETMEN

Muhteşem Yüzyıl Kösem (2016-2017)

Acı Aşk (2015-2016)
Merhamet (2013-2014)
Suskunlar (2012)
Derin Düşün-ce (2012)
Bir Ferhat ile Şirin Hikayesi (2012)
Mazi Kalbimde Yaradır (2011)
Çakıl Taşları (2010)
Maskeli Balo (2010)
Vali (2009)
Köprü (2006-2008)
Kod Adı (2006)
Ahh İstanbul (2006)
Seher Vakti (2005)
Kırık Kanatlar (2005)
Aşk Yolu (2005)
Senarist
Vali (2009)

Can Feda'nın konusu nedir? ile ilgili etiketler can feda konusu nedir ne zaman vizyona girecek
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.