Camdaki Kız Nalan neden korse giyiyor? Camdaki Kız korse hangi marka, nerede satılır?

Camdaki Kız dizisinde Nalan’ın giydiği korse olay yaratmaya devam ediyor. Pek çok kişi tarafından merak edilen bu hadise ile Nalan sürekli olarak baskı altında tutuluyor. Peki, Camdaki Kız Nalan neden korse giyiyor?

Başrollerinde Burcu Biricik’in oynadığı Camdaki Kız dizisi Kanal D ekranlarında fırtınalar estirmeye devam ediyor. Sadece konusu ile değil karakteriyle de sık sık gündeme kalan Camdaki Kız dizisinde Nalan’ın giydiği korse izleyenler tarafından oldukça merak ediliyor. Peki, Camdaki Kız korse hangi marka, nerede satılır?

Camdaki Kız Nalan’ın korse giymesine yönelik olarak annesi, “Bunu da mutlaka giyeceksin. Namusunla evlenene kadar bunu giymeye devam edeceksin.” ifadelerini kızına yönelik korumacı tavırları ve söylemleri ile dikkat çekmekte.

Camdaki Kız Nalan neden korse giyiyor? Camdaki Kız korse hangi marka, nerede satılır?

Nalan’a korse giydirilmesinin sebebinde ise annesi, “Kendini mutlaka erkeklere karşı korumalısın. Nikah memurunun karşısına çıkana kadar kimsenin sana dokunmasına asla izin verme. Eğer öyle bir şey yaparsan, seni evlatlıktan reddederim. Benden gizli bir şey yaparsan nasıl olsa duyarım, sana dünyayı zindan ederim.” sözleri damga vurmuştu.

CAMDAKİ KIZ KIYAFETLERİ

Yayınlandığı ilk günden bu yana ilgiyle takip edilen Camdaki Kız dizisinde Nalan’ın giydiği kıyafetler büyük bir merak konusu oldu.

Camdaki Kız Nalan neden korse giyiyor? Camdaki Kız korse hangi marka, nerede satılır? - Resim : 2

Camdaki Kız Nalan’ın İstiklal Caddesi’nde çekilen tanıtımlarda giydiği Hakan Yıldırım imzalı buz mavi elbisesi oldukça beğenildi.

Monokrom görünümde elbise ve takımlar Nalan'ın stilinin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Hatta bu tercihleriyle Nalan'ın stilinin Kate Middleton'ın kıyafet tercihlerine oldukça benzediği de söylemek mümkün.

Camdaki Kız Nalan neden korse giyiyor? Camdaki Kız korse hangi marka, nerede satılır? - Resim : 3

Camdaki Kız Nalan'ın belde kuşak/ korse detaylı beyaz elbisesi özel dikim. Nalan'ın giydiği korsenin markası hakkında araştırmalar devam ederken dizinin kostüm ekibi korsenin hangi marka olduğuyla ilgili bilgi paylaşmadı. Bu zarif elbiseye eşlik eden tasarım küpeler Peracas imzalı. Sedefli el çantası ise BAGO tasarımı

Camdaki Kız Nalan neden korse giyiyor? Camdaki Kız korse hangi marka, nerede satılır? ile ilgili etiketler Burcu Biricik Camdaki Kız nalan korse
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.