Camdaki Kız Nalan Burcu Biricik'ten kafaları karıştıran dolar yorumu! Hiç doları yokmuş!

Camdaki Kız dizisin Nalan'ı oynayan oyuncu Burcu Biricik doların yükselişini yorumladı. Kafaları karıştıran sözleriyle hiç doları olmadığını söyleyen Biricik, dizinin yeni bölümünde de hayranlarını ekrana bağladı.

Dolar yükselince Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik de yorum yapmaktan geri durmadı. Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'da milyonların sevgilisi haline gelen Nalan karakterini oynayan güzel oyuncu Burcu Biricik, dizinin 25 Kasım Perşembe akşamı yayınlanan yeni bölümünde de izleyicisini ekran başına bağlamayı bildi.

Geçtiğimiz sezondan bu yana tv dizileri arasında en çok konuşulanı şüphesiz Camdaki Kız oldu. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan dizi yeni sezonuyla da reytinglerde zirvede yer alıyor. Hatta o kadar ki karşısına çıkarılan her diziyi gerek hikayesiyle gerek sürprizleriyle alt etmeyi başarıyor.

Camdaki Kız Nalan'ın akıbeti belli oldu! Burcu Biricik 'ayrılığa' cevap  verdi!

NALAN'DAN KAFALARI KARIŞTIRAN DOLAR YORUMU

Sedat ile Cana'nın kendisini aldattığını yakın zamanda öğrenen Nalan bir de hamile kalınca ne yapacağını şaşırmıştır. Ancak annesi Feride'nin sözünden çıkmayan ve onun direktifleriyle hayata tutunan Nalan'ın ilerleyen bölümlerde bambaşka biri haline geleceği iddia ediliyor.

Öte yanda diziye Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik de katıldı. Camdaki Kız Melisa olarak diziye katılan Yüsra Geyik bu akşam yayınlanan yeni bölümde ilgi çekti. 17 numaralı dövmesiyle merak konusu olan Melisa'nın diziye renk katacağı ve heyecanı artıracağı şimdiden söylenebilir.

Camdaki Kız 21. bölümde; Yeni otel için düzenlenen basın toplantısında Nalan'a yöneltilen sorular ve ilgi Sedat'ı sinirlendirir. Adil'i Cana ile gören Nalan; Cana'nın evine giderek onu babasından uzak durması konusunda uyarır. Cana ise parasız kaldığı için Alp'in güvenini tekrar kazanmaya çalışırken, Adil'le konuşmayı sürdürür.

Camdaki Kız Nalan Burcu Biricik'ten kafaları karıştıran dolar yorumu! Hiç doları yokmuş! ile ilgili etiketler Burcu Biricik Camdaki Kız camdaki kız nalan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.