Camdaki Kız dizisinde şeytani plan ortaya çıktı! Sedat ile Cana'nın ihanet planı kan dondurdu!

Kanal D ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Camdaki Kız'ın yayınlanan son bölümü izleyenleri ayağa kaldırdı. Sedat ile Cana'nın ihanet planı karşısında kanı donan seyirci sosyal medyada Sedat'ı yerden yere vurdu.

Diğer yandan Sedat'ın Cana'yla kendisini aldattığını öğrenen Nalan ise önü alınmaz bir uçuruma doğru sürükleniyor. Sedat'ın Cana'ya "Ben seni çok seviyorum. Bazen bunu belli edemiyorum ama gerçekten seviyorum" demesini duyan Nalan büyük bir yıkım yaşıyor.

SEDAT İLE CANA'NIN İHANET PLANI KAN DONDURDU!

Sedat'ın annesi oğlunun Nalan'ı aldattığından şüphelenmesi üzerine araması ve ikilinin telefonda ambulans sesi dinletmesi dizinin en can alıcı sahnelerinden biri oldu.

Öte yandan Nalan'ın annesi kocası Adil Bey'in ölümüyle büyük bir bunalıma girer. Gülseren Budayıcıoğlu'nun Camdaki Kız kitabında Nalan'a mektup bıraktıktan sonra intihar ederek ölen Feride, intihar etmeden önce kızına mektup bırakır. Mektuğta tüm gerçekler yazar. Aslında kendinin öz annesi olmadığını, kızının kızı olduğunu, kızının dayısı tarafından tecavüze uğradıktan sonra Nalan'ın olduğunu dile getiren bu mektup Nalan'ı yerle bir eder.

Dizide oldukça karmaşık bir hikaye yaklaşırken bir de bunun Hayri cephesi vardır. Yaz dönemi boyunca merak edilen Hayri karakteri diziye nihayet giriş yaparak Nalan'ın peşinde koşmaya başladı.

Hayri ile Sedat'ın karılarını aldatan iki farklı karakteri başarıyla oynamaları bir yana duruma tepki gösteren izleyiciler bunun hiç de ahlaki olmadığı konusunda hemfikirler.

Bakalım Camdaki Kız'ın ilerleyen bölümlerinde Sedat, Hayri, Cana ve Nalan dörtlüsü arasında neler olacak.

Camdaki Kız dizisinde şeytani plan ortaya çıktı! Sedat ile Cana'nın ihanet planı kan dondurdu! ile ilgili etiketler Kanal D Camdaki Kız sedat Cana nalan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.