Camdaki Kız Cana ölüyor mu? Cana'ya hayat veren Hande Ataizi diziden ayrılıyor mu?

Camdaki Kız dizisinde Cana karakterine hayat veren Hande Ataizi'nn dizideki akıbeti takipçileri tarafından merak konusu. Dizide olay yaratan kararkterlerden biri olan Cana ölecek mi, diziden ayrılacak mı?

Kanal D ekranlarında izleyeni ekrana kitleyen dizi Camdaki Kzı'da bir vedanın yaşanması bekleniyor. 61. böüm fragmanında Sedat'ı gözyaşları içinde bırakan bir ölüm olduğu görülüyor. Böylece dizi sevenleri ise Cana ölüyor mu? sorusunu yöneltmeye başladı. İşte, detaylar...

CANA ÖLÜYOR MU?

Hande Ataizi'nin can verdiği Cana karakterinin Camdaki Kız dizisinden ayrılma ihitmali gündeme geldi. Sevenlerini merakta bırakan konu hakkında henüz bir açıklama yok, Cana'nın akıbeti 15 Aralık günü yayımlanacak 61. bölümle netlik kazanacak.

CANA ÖLÜYOR MU

Öte yandan gazeteci Birsen Altuntaş haberinde, ''Hande Ataizi projeye veda edecek.'' ifadesine yer vermişti.

HANDE ATAİZİ KİMDİR?

Ataizi, 2 Eylül 1973 tarihinde Bursa'da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. 1996 yılında Mum Kokulu Kadınlar filmiyle tanındı ve Altın Portakal En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü aldı. 1998 yılında yayımlanmaya başlayan Ruhsar dizisiyle gündeme oturdu. Hande Ataizi, Cem Davran'la birlikte pek çok dizi, film ve şov programı projesinde yer aldı.

Camdaki Kız Cana ölüyor mu? Cana'ya hayat veren Hande Ataizi diziden ayrılıyor mu? ile ilgili etiketler Camdaki Kız
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.