Camdaki Kız 61. bölümde neler oldu?

Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi Camdaki Kız yeni bölümü ile ekrana geldi. Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde yapımcılığı Onur Güvenatam üstleniyor. Başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı ve Hande Ataizi gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız 61. bölümde neler oldu?

CAMDAKİ KIZ 61. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hayri'nin gözünün içine baka baka köşke dönen Nalan, Selen'in imalı sözlerine tokat gibi cevaplar verdi. Rafet dahil olmak üzere herkes neye uğradığını şaşırdı. Karşılarında eski Nalan'ın olmadığını gösteren Nalan, tepkisini ortaya koyup odasına çıktı.

Nalan'ın yanına giden Feride birkaç nasihat verdi ve Hayri ile konuşmaya devam ederse canına nasıl kıyacağından bahsetti. Nalan'ı yeterince korkutup baskı uygulayan Feride aşağıya inip Koroğlu ailesiyle konuştu. Nalan'ı zor şartlarda eve getirdiğini söyleyen Feride, yaptıkları yanlışları da tek tek yüzlerine vurdu.

Sedat'ın acı günü... Camdaki Kız 61. bölümde neler oldu?

Cavit'le buluşan Cana, ev alınacağını düşünürken başka bir ülkede yaşaması için Cavit'ten tehdit aldı. Eve giderken Cana kötü bir trafik kazası geçirdi. Polisler ise Alp'i arayıp kötü durumu haber verdi.

SEDAT TESELLİYİ NALAN'IN OMUZUNDA ARADI

Ameliyathaneden çıkan doktorlar Sedat ve ailesine kötü haberi verdi. Cana ve bebek hayatını kaybetti. Aldığı kötü haber karşısında yıkılan Sedat, kendini Nalan'ın omuzuna attı.

 

 

Camdaki Kız 61. bölümde neler oldu? ile ilgili etiketler Camdaki Kız
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.