Cam Tavanlar hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

Show TV ekranlarının yeni sezon dizilerinden Cam tavanlar hangi günler yayınlanıyor sorusu izleyenler tarafından yakın takipte. Başrollerinde Bensu Soral ile Kubilay Aka’nın oynadığı Cam Tavanlar saat kaçta başlıyor?

Başrollerinde Bensu Soral ile Kubilay Aka’nın yer aldığı Cam Tavanlar dizisi 5. bölümü ile izleyenlerin karşısına çıkıyor. İş hayatında kendi çabaları ile yükselen genç bir kadın olan Leyla ile prestijli bir aileden gelen Cem’in rekabet dolu yaşamını anlatan Cam Tavanlar yakından takip ediliyor.

Cam Tavanlar Hangi Günler?

Başrollerinde Bensu Soral ile Kubilay Aka’nın oynadığı Cam Tavanlar dizisi Çarşamba günleri Show TV ekranlarında yayınlanıyor.

Cam Tavanlar hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

Cam Tavanlar Saat Kaçta Başlıyor?

Cam Tavanlar dizisi Çarşamba akşamları Show TV ekranlarında saat 20.00’da başlıyor.

Aşka davet edici bir müzik ve alev alev yanan iki çift olan Leyla ile Cem, muhteşem bir galadadırlar. Tüm bu koşuşturmanın arasından nihayet birbirlerinin yollarını bulabilirler. Ve ilk kez hata yaptıklarının farkına varırlar.

Cam Tavanlar hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? - Resim : 2

İkisi de aslında aynı yerde ve aşkın tarafındadırlar. Ancak İskender’in bu aşkın neresinde olduğu henüz belli değildir. Leyla ise Cem’in aşkıyla yanıp kül olurken İskender de yeni kartlarını ortalığa dökmek üzeredir.

Cam Tavanlar hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler Cam Tavanlar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.