Çakallarla Dans filminin konusu nedir? Çakallarla Dans filminin oyuncuları kimlerdir?

9 Mart Salı günü Show TV yayın akışında yer alan Çakallarla Dans filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Komedi türündeki film Çakallarla Dans konusu nedir, Çakallarla Dans oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

9 Mart Salı günü Show  TV yayın akışında yer alan Çakallarla Dans adlı komedi filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Çakallarla Dans filmi 2010 yılında vizyona girmiştir. Çakallarla Dans adlı komedi filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. İşte, Çakallarla Dans filminin konusu nedir, Çakallarla Dans oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Çakallarla Dans filminin konusu ne?

Büyük bir şirketin muhasebecisi olan Servet, paraya olan hırsı yüzünden gözü dönmüş üstüne karısının gazına gelerek, şirketin internet hesapları üzerinden azımsanmayacak miktarda bir parayı patronundan çalmak amacıyla plan yapmıştır. Bu planın bir parçası da en yakın arkadaşı olan Gökhan’dır; Servet parayı Gökhan’ın hesabına aktarıp herhangi bir olumsuz durumda suçu onun üzerine yıkmayı düşünmektedir.

Çakallarla Dans filminin konusu nedir? Çakallarla Dans filminin oyuncuları kimlerdir?

Diğer iki arkadaşı da bu hain planın figuranı olmuştur. Ama unuttuğu iki şey vardır; birincisi, en az kendisi kadar kurnaz ve saf olan arkadaşları, ikincisi ise; çakallık yapmaya çalışırken zaten çakalların alengirli oyunlarının tam ortasına düşecek olmaları olmuştur. Dört kafadar arkadaş başlattıkları bu işi beklenildiği gibi ellerine yüzlerine bulaştırmıştır ve başlarına gelmedik bela kalmayacaktır.

Çakallarla Dans filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Murat Şeker

Oyuncular: Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar

Tür: Komedi

Yapım Yılı: 17 Aralık 2010 / 1s 42dk

Çakallarla Dans filminin konusu nedir? Çakallarla Dans filminin oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Çakallarla Dans filminin konusu ne oyuncuları kim ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.